Koiravaljakkoajelut ja tilavierailut

Arctic Husky Farm sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Pyhältä tai Luostolta, Pyhä-Luoston tien varressa, Pyhän ja Luoston puolessa välissä.

Kesä

Tervetuloa tapaamaan kesähuskyja! Opastettu tarhakierros: ma–pe klo 12. Hinta: 10 € / hlö, 20€ / perhe. Muina aikoina tilauksesta. Puh. 0400 272 714.

TALVI

Arctic Husky Farm tarjoaa eripituisia koiravaljakkoseikkailuja kovakuntoisten huskien ja kokeneiden oppaiden kanssa luonnonkauniissa maisemissa. Parhaiten paikalle pääsee Pyhä-Luoston alueen ohjelmapalveluyritysten kautta, jotka järjestävät safareita tarhalle kelkalla tai autokyydityksin.

Luminenä kotifarmi Pyhällä toteuttaa yksilöllisiä asiakaslähtöisiä safareita lyhyistä matkoista aina 15 km retkiin. Samojedit koirarotuna ovat hyvin ystävällisiä, avoimia, sosiaalisia ja leikkisiä, mutta samalla ne myös omaavat kovat menohalut rekikoirina. Soita ja kysy lisää puh. 0400 636754.

Tule tutustumaan veikeiden vetokoirien maailmaan ja ajamaan omalla valjakolla!

Ohjelmat

Ohjelmapalveluyritykset

Kairankutsu - Call of the Wilderness - Paikallinen perheyritys - Ohjattuja luontoretkiä, aktiviteetteja & välinevuokraus - www.kairankutsu.fi