Maisemahissi

Pyhän maisemahissi talvi 2020–2021

6-hengen istumahissi PyhäExpress vie laskettelijoiden lisäksi jalankulkijat nopeasti ylös tunturin huipulle. Hyppää maisemahissin kyytiin, hengitä sisään aavaa tunturinäkymää ja päästä mieli seikkailemaan pitkälle Lapin erämaahan. Matka Pyhälle ei ole täydellinen, jos ei ole nähnyt maisemaa tunturin huipulta, aivan kansallispuiston reunalta. Jalankulkijaliput PyhäExpress meno-paluu:Aikuinen (12 v. ->) 11 €Lapsi (6-11 v.) 7 €Perhe 35 € (2 aikuista + 2 lasta)Ryhmälippu 9 € (min. 15 hlö)

Lue lisää Feel The Peak – Pyhän huippu -elämyksestä talvella

Jalankulkijaliput verkkokaupasta*

Talven aukioloajat Pyhä Express -hissin aukiolon mukaisesti. Katso lisätiedot.

Pyhän maisemahissi kesä-syksy 2021

Istu PyhäExpress-hissin kyytiin ja koe Pyhän huipun unohtumattomat maisemat. Huipulta pääset myös kätevästi kansallispuistoon Isokurun reitin ollessa remontin vuoksi suljettuna. Hississä voi kuljettaa huipulle myös polkupyörän. Huipulta kulkee merkatut pyöräreitit kesätietä pitkin takaisin alas sekä Karhunjuomalammelle. Uutuutena myös monen päivän liput sekä koko kesän kausilippu. Lue lisää: pyha.fi/maisemahissi.Avoinna: 18.6-14.8. tiistai-lauantai klo 10:30-18 ja 17.8.-25.9. tiistai-lauantai klo 10:30-17.

Hinnat: Aikuisen meno-paluulippu 12 €. Lapsen meno-paluulippu 8 €. Osta liput verkkokaupasta: store.pyha.fi.

Tilausryhmät

Aukioloaikojen ulkopuoliset tilaukset, ota yhteys Pyhän myyntiin: myynti@pyha.fi, 08 8600 400.

Sääolosuhteiden (ukkonen tms. vuoksi hissi voi olla suljettuna).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ohjelmat

Ohjelmapalveluyritykset

Kairankutsu - Call of the Wilderness - Paikallinen perheyritys - Ohjattuja luontoretkiä, aktiviteetteja & välinevuokraus - www.kairankutsu.fi