Sauna, avantouinti & uimarannat

Savusauna

Mahdollisuus savusaunan leppoisiin löylyihin Pyhä-Luostolla järjestyy Kairosmajalla kesäaikaan. Kairosmajan savusaunaa lämmitetään kesäisin, noin kerran viikossa. Lämmityspäivä vaihtelee, ja se on yleensä keskellä viikkoa. Savusauna toimii uimapukusaunana. 10 €/hlö/1,5 tuntia maksetaan kahvilaan.Savusaunaa voidaan varata leirisaunojen jälkeen myös perheille ja muille pienryhmille.

Avantouinti

Hyiseen veteen avantouinnin merkeissä Pyhä-Luostolla pääsee Kairosmajan tunturikeskuksen rantasaunan avannolla. Avanto on avoinna joulusesonkina ja helmikuusta alkaen koko kevään. Yleisvuorot päivittäin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 15-19. Rantasaunassa on erikseen miesten ja naisten osastot. Saunat ovat perhesaunoja, joissa ei käytetä vastoja eikä alkoholia. Sauna (9 € / hlö) maksetaan päärakennuksen kahvilaan. Ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen.

Pyhän uimaranta

Pyhän uimaranta eli tuttavallisemmin Astelin ranta sijaitsee muutaman kilometrin päässä Pyhän keskuksesta Pyhäjärven kylän suuntaan. 

Uimarannalta löytyy pukukopit, ulko-wc ja tulipaikka. Huom! Autojen pysäköinti tien varteen pysäkointialueelle, ei rantaan.

Luoston uimaranta - Aarnilampi

Luoston uimaranta sijaitsee Aarnilammella, n. 2 km Luoston keskustasta Pyhän suuntaan. Rannalla on uimakopit vaatteidenvaihtoa varten.

Ohjelmat

Saunailta Lucky Ranchilla

Lucky Ranch

11.1.2018 — 31.12.2019

Vuokraa palju

Lucky Ranch

1.1.2018 — 30.6.2019

Kairosmajan savusauna

Kairosmaja

1.6 — 31.8.2017

Karin rantasauna Kairosmajalla

Kairosmaja

Lapin olympialaiset ja virkistyspäivät

Kairankutsu - Call of the Wilderness

Ohjelmapalveluyritykset