Tutustu Pyhän uutuuksiin kaudelle 2016-2017

Pyhä ei jää laakereille lepäämään vaan jatkaa uudistumistaa laskukaudelle 2016-2017. Tutustu tunturiuutuuksiin ja seuraa alueen kehittymistä.

Pyhän uutuudet talvikaudelle 2016-2017

Pyhälle nyt entistä paremmin yhteyksin
Norwegian aloittaa suorat lennot Lontoosta (Gatwick) Rovaniemelle 19.12.2016-24.3.2017. Lennoilta on bussiyhteys Pyhälle ja Luostolle.
Ravintola Colorado Bar & Grill Hotelli Pyhätunturin yhteyteen
Colorado Bar & Grillin ruokalista tarjoaa kattavan valikoiman tuttuja amerikkalaisia makuja texmexistä burgereihin sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia erikoisuuksia. Uusi ravintola avataan hiihtokauden kynnyksellä marraskuussa 2016.
Pyhälinna-projekti
Pyhälinnat rakennetaan tunturin parhaalle paikalle Perherinteen ja vanhan Luontokeskuksen väliin. Todellinen Ski-In, Ski-Out tontti ja hotellille on kävelymatkaa vain 150 metriä. rakentaminen aloitetaan loppuvuodesta 2016. Ensimmäiset huoneisot valmistuvat jouluksi 2017.
Pyhän Astelin lomakylään rakentunut kolme revontulikotaa lisää
Kaiken kaikkiaan viisi revontulikotaa on valmiina talvikaudelle 2016-2017 vastaanottamaan asiakkaita. Kaksi aikaisempaa kotaa otettiin käyttöön talvikaudelle 2015-2016, ja niistä saatujen hyvien kokemuksien perusteella tulevalle talvikaudelle kotia päätettiin hankkia lisää. Kolme uusinta kotaa ovat hieman isompia, ja soveltuvat hyvin myös pienelle perheelle, kertoo Pyhän Astelin lomakylän toimitusjohtaja Urpo Haapalainen.
Pyhän vaatemallisto uudistuu
Pyhä mallisto noudattaa Pyhän sinivalkoista värimaailmaa. Siihen kuuluvat huppari, t-paita, collegehousut, fleecetakki, neulefleecetakki, flanellipaita ja pipot. Mallisto tulee myyntiin marraskuussa, kun Pyhän kausi alkaa.
Pyhän rinteiden erikoissuorituspaikat uudistuvat
Pyhä Fun Park on jatkossa monipuolinen laskualue nimeltään Polar Madness, jossa yhdistyy banked slalom, freeride ja parkkilaskeminen.
Huttu-Ukko ja hänen perhe näkyy jatkossa Pyhällä entistä vahvemmin
Tunturin suojelija Huttu-Ukko ja hänen perheensä on tulevasta kaudesta lähtien mukana kaikessa tunturitekemisessä. Esimerkiksi Rosa & Rudolf -reitti on jatkossa nimeltään Huttuseikkailu. Myös Pyhän lastenmaa uudistuu ja on jatkossa nimeltään Huttumaa. Tulevalle kaudelle tulossa on mm. uusi taikamatto naruhissin tilalle. Myös Hotelli Pyhätunturin uusi leikkipaika on nimetty samaan tapaan Huttulaksi.
Uudistuksia Pyhän tapahtumissa
Pyhä tekee yhteistyötä Partioaitan kanssa ja pyhäläisiä tapaat mm. Partioaitan myymäläkiertueella marraskuun aikana. Vapaalaskijoiden Freekend-tapahtuma kasvaa sekä sisällöllisesti että ajallisesti. 20-vuotisjuhlavuotta viettävän Pyhä Unpluggedin uusittu talvitapahtuma Pyhä Winter Unplugged tapahtuu uudessa ajankohdassa 9.-12.3.2017. Lisää tapahtumauudistuksista on luvassa syksyn aikana.
Porot muuttopuuhissa
Perherinteiltä löytyvä Pyhän porotarha muuttaa. Uusi paikka on Perherinteillä laskijan vasemmalla puolella ylhäältä päin tultaessa, lähellä pulkkamäkeä.
Suosittu Tsokan HUIPPUilta uudistuu
Tulevalla kaudella buffet-pöydästä: glühweinia, samettista nauriskeittoa, kylmät alkupalat mm: kylmäsavustettua lohta ja remouladekastiketta, savustettua poronpaistia, karpalohyytelöä, salaattivalikoima, leipäkori ja levitettä. Lämminruokabuffet: pariloitua lohta ja yrttijogurttikastiketta, sokeriherneitä, poronkäristystä, perunamuusia, puolukkaa ja suolakurkkua. Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä ja mustikkakastiketta, kahvia/teetä.
Tarjolla ke, to ja pe 21.12.2016 - 31.3.2017 välisenä aikana. Kuljetukset Calle-talolta rinnekoneella tai telamaasturilla alkaen klo 18. Kesto noin 2,5 tuntia. Varaukset ennakkoon puh. 040 744 5057 tai ravintola@tsokka.fi

Lisää tunturiuudistuksia