Avoimet työpaikat Luostolla

Lapland Hotels

Vietä talvi Luostolla työskennellen!

Luosto kutsuu, missä sinä vietät ensi talven?

Etsimme nyt safarioppaita, kokkeja, tarjoilijoita, rinnetyöntekijöitä, vastaanottovirkailijoita, kerroshoitajia ja esihenkilöitä Lapin sesonkiin Lapland Hotelsille. Meillä voit tulla myös kasvamaan apulaisesta ammattilaiseksi Lapin sesongin vilinässä.

Katso lisää

Ravintolapäällikkö Ravintola Punakettuun:

Haemme Ravintola Punakettuun vuoropäällikköä/ravintolapäällikköä, joka energisellä otteella luotsaa Punaketun salitiimiä eteenpäin. Sesonkityö on sinulle tuttua tai et ainakaan vierasta nopeasti vaihtuvia tilanteita kiireestä hiljaisiin hetkiin. Paineensietokykykin on karttunut vuosien varrella ja vaihdat kuulumisia asiakkaiden kanssa luontevasti englanniksi ja jopa muilla kielillä. Sinulle on tuttua väh. kassajärjestelmän käyttö / ylläpito, juomatilauksien tekeminen, varastokirjanpito ja sometuskin luonnistuu.

Tarjoamme vastuun lisäksi reipasta tekemisen meininkiä ainakin vuodeksi, miksei pidemmäksikin aikaa. Täällä sinua odottavat kannustava henkilökunta, Luostotunturin maaginen ametistiympäristö ja sen hienot puitteet ulkoilla ja harrastaa. Tyytyväinen asiakaskunta ja huomioimme palkkatoiveet tapauskohtaisesti! Voimme sopia myös oppisopimuksesta, jossa tutkintona olisi lähiesimiestyön ammattitutkinto tai esimiestyön erikoisammattitutkinto!

Meillä saat lisäksi Punaketun omat ja Pyhä-Luosto -alueen yhteiset henkilökunnan edut. Yöpaikkakin on valmiina!

Lue lisää ja hae paikkaa.


Luoston hiihtokeskus:

Rinnekoneen kuljettaja:

  • Kriteerinä aiempi työkoneen/ison koneen ajokokemus
  • Oma lasketteluharrastuneisuus katsotaan eduksi
  • Sopimuspalkka
  • Mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana ja kesto kevätkauden 2023 loppuun saakka

Hiihdonopettaja:

  • Sopimuspalkka
  • Pätevyys opettaa sekä suksea ja lautaa
  • Aloitus sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana ja kesto kevätkauden 2023 loppuun saakka

Hakemukset ja lisätiedot tehtävistä:

Janne Kuusela
Rinnepäällikkö • ski resort manager
+358 40 719 2794
janne.kuusela@laplandhotels.com

Santa's Hotel Aurora

Santa's Hotel Aurora on tunnelmallinen hotelli kansallispuiston kupeessa, jossa yhdistyvät tunnelmallisen tunturimökin, ja huolettoman sekä laadukkaan hotellimajoituksen parhaat puolet. Hotellin yhteydessä on myös ravintola, jonka erikoisuuksia on avoimessa keittiössä oleva laavakivigrilli sekä menu, jolta löytyy niin perinteiset herkut, kuin kansainväliseenkin makuun mietityt annokset sopivine viineineen.