Avoimet työpaikat Luostolla

Avoimet työpaikat Luostolla:

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Ravintolatyöntekijä, Poropuisto Kopara

Haemme Poropuisto Koparan ravintolaamme työntekijää tulevalle talvisesongille porokeitto- ja leipurimestarimme aisapariksi. Ravintolassa tarjotaan porokeiton ja poronkäristyksen lisäksi makeita ja suolaisia pikkupurtavia, paikallisia käsitöitä ja matkamuistoja.

Työ on päiväpainotteista ja ajoittuu vaihtelevasti klo 8-17 välille, toisinaan ravintolassa järjestetään tilauksesta myös teemaillallisia. Poropuisto Kopara sijaitsee puolessa välissä Pyhää ja Luostoa metsän ja poroaitojen keskellä. Samassa pihapiirissä toimii myös Arctic Husky Farm.

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa - ravintolatyöntekijä

Markkinoinnin ja mainonnan ammattilainen, Visit Arctic North

Haemme viestinnästämme vastaavaa henkilöä yrityksemme matkailunkehittämisosioon. Visit Arctic North on 2019 perustettu matkailun markkinointi- ja myyntiyhtiö, joka kokoaa Pyhä-Luoston matkailupalvelut yhden verkkosivun alle. Samaan yritysorganisaatioon kuuluu myös Pyhätunturin Ravintolat Oy, johon kuuluu kolme ravintolaa: Luostolla sijaitseva Vaisko, poropuisto Kopara sekä Pyhätunturilla Huttuhippu ja sen yhteydessä toimiva Huttu-pub. Majoituspalveluita tarjoaa Luostolla Flying Reindeer Resort.

Hakemamme henkilön työtehtäviin kuuluu aktiivinen yhteydenpito sekä alueen toimijoihin että kotimaisiin ja kansainvälisiin matkanjärjestäjiin, markkinoinnin ja myynnin kokonaisvaltainen kehittäminen, nettisivujen ja sosiaalisen median (Facebook ja Instagram) kanavien päivittäminen niin matkailu- kuin ravintolatoiminnan osalta, sekä muu viestintä.

Katso hakuilmoitus ja hae.

Avoimet työpaikat Luostolla:

Siistijöitä, Pyhä-Luosto Matkailu Oy:

Etsimme Luoston hiihtokeskukseen siivoojia vuokramökkien siivoukseen. 4-6 työntekijän työt alkaa syyskuun alusta mökkien suursiivouksilla ja loput joulukuun alusta ja jatkuu kevätsesongin loppuun 04/2022. Työtunteja 20-35/viikko. Työ mahdollista myös pelkästään lauantaisin 6-7 h. Sopii siis hyvin myös opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle.

Oma auto on toivottavaa mutta ei välttämätön sillä työ suoritetaan pareittain. Arvostamme siivousalan kokemusta ja alan koulutusta mutta perehdytämme tarvittaessa työhön. Tuntipalkka alkaen 13 euroa riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta, Ota rohkeasti yhteyttä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Päivi Hannula, Pyhä-Luosto Matkailu Oy, yhteydenotot ja hakemukset sähköpostitse paivi.hannula@pltravel.fi

Työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin Lapland Hotels Luostotunturiin, kokkeja, tarjoilijoita, kerroshoitajia ja vastaanottovirkailijoita:

Kokoaikaisia paikkoja avoinna niin ravintolassa, keittiössä, vastaanotossa kuin kerroshoidossa joko joulusesongin ajalle, n. 26.11.2021 – 6.1.2022, tai koko talvikaudelle, jolloin töiden kesto on aina huhtikuun 2022 loppuun saakka. Voit olla joko alan konkari tai vasta-alkaja, sinut perehdytetään työtehtäviin. Henkilökuntamajoitus kimppakämpissä Luoston alueella.

Lisätietoja ja hakemukset: irja.sand@staffpoint.fi ja +358447866005.
Katso tarkemmat hakuilmoitukset staffpoint.fi.

Luoston hiihtokeskus hakee: hiihdonopettaja, rinnetyöntekijöitä (2 paikkaa) ja rinnekoneenkuljettajia (2 paikkaa):

Rinnetyöntekijän edellytykset:

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Mahdollisuutta sitoutua vaihteleviin työaikoihin alkukauden aikana

Katsomme eduksi:

 • Aiempi kokemus hiihtokeskustyöstä
 • Hissivastaavan (P1) pätevyys
 • Ymmärrys Freestyle suorituspaikkojen rakentamisesta/ylläpidosta

Rinnekoneenkuljettajan edellytykset:

 • Vähintään alppihiihdon ohjaaja kurssin suorittamista arvosanalla 2 tai parempi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Katsomme eduksi:

 • Aiempi kokemus hiihtokeskustyöstä
 • Ymmärrys ja kiinnostuneisuus Freestylesuorituspaikoista

Kokoaikaisen hiihdonopettajan edellytykset:

 • Vähintään alppihiihdon ohjaaja kurssin suorittamista arvosanalla 2 tai parempi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Katsomme eduksi:

 • Aiempi kokemus hiihtokeskustyöstä
 • Ymmärrys ja kiinnostuneisuus Freestylesuorituspaikoista

Kaikki työsuhteet alkavat marraskuun 2021 aikana. Hakuaika 30.10.2021 saakka.

Lisätiedot: rinnepäällikkö Janne Kuusela, puh. 040 7192794
Hakemukset osoitteeseen janne.kuusela@laplandhotels.com

Ravintolapäällikkö, tarjoilijoita, kokkeja, Ravintola Huttuhippu Pyhällä ja Ravintola Vaisko Luostolla

Pyhätunturin Ravintolat Oy on yksityinen ravintolapalveluita tarjoava yritys Pyhä-Luostolla. Haemme hyvällä asenteella varustettuja osaavia tekijöitä sekä salin, että keittiön puolelle.

Huttuhippu Pyhätunturilla on yksityinen, rento rinneravintola ja pub, tarjoten päivisin pizzaa ja burgereita sekä rinnepäivään sopivaa kotiruokaa ja iltaisin a’la cartea.

Vaisko on tunnelmallinen a'la carte ravintola Luoston keskuksessa, jossa asiakaskunta on pääasiassa ulkomaalaispainotteista. Aikakauden hengen mukaan panostamme kestävään kehitykseen ja käytämme annoksissamme lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan.

Juomatarjonnassamme pääpaino on kotimaisissa pienpanimotuotteissa ja ns. uudenmaailman viineissä. Paikkoja on auki niin koko kaudeksi kuin joulusesonkiinkin, joulukuun alusta tammikuun puoleen väliin.

Katso lisätietoja tarjolla olevista paikoista.