Avoimet työpaikat Luostolla

Ravintolatyöntekijä, Poropuisto Kopara

Haemme Poropuisto Koparan ravintolaamme työntekijää tulevalle talvisesongille porokeitto- ja leipurimestarimme aisapariksi. Ravintolassa tarjotaan porokeiton ja poronkäristyksen lisäksi makeita ja suolaisia pikkupurtavia, paikallisia käsitöitä ja matkamuistoja.

Työ on päiväpainotteista ja ajoittuu vaihtelevasti klo 8-17 välille, toisinaan ravintolassa järjestetään tilauksesta myös teemaillallisia. Poropuisto Kopara sijaitsee puolessa välissä Pyhää ja Luostoa metsän ja poroaitojen keskellä. Samassa pihapiirissä toimii myös Arctic Husky Farm.

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa - ravintolatyöntekijä

Avoimet työpaikat Luostolla:

Työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin Lapland Hotels Luostotunturiin, kokkeja, tarjoilijoita ja kerroshoitajia:

Kokoaikaisia paikkoja avoinna niin ravintolassa, keittiössä, vastaanotossa kuin kerroshoidossa joko joulusesongin ajalle, n. 26.11.2021 – 6.1.2022, tai koko talvikaudelle, jolloin töiden kesto on aina huhtikuun 2022 loppuun saakka. Voit olla joko alan konkari tai vasta-alkaja, sinut perehdytetään työtehtäviin. Henkilökuntamajoitus kimppakämpissä Luoston alueella.

Lisätietoja ja hakemukset: irja.sand@staffpoint.fi ja +358447866005.
Katso tarkemmat hakuilmoitukset staffpoint.fi.

Tarjoilijoita, kokkeja, Ravintola Huttuhippu Pyhällä ja Ravintola Vaisko Luostolla

Pyhätunturin Ravintolat Oy on yksityinen ravintolapalveluita tarjoava yritys Pyhä-Luostolla. Haemme hyvällä asenteella varustettuja osaavia tekijöitä sekä salin, että keittiön puolelle.

Huttuhippu Pyhätunturilla on yksityinen, rento rinneravintola ja pub, tarjoten päivisin pizzaa ja burgereita sekä rinnepäivään sopivaa kotiruokaa ja iltaisin a’la cartea.

Vaisko on tunnelmallinen a'la carte ravintola Luoston keskuksessa, jossa asiakaskunta on pääasiassa ulkomaalaispainotteista. Aikakauden hengen mukaan panostamme kestävään kehitykseen ja käytämme annoksissamme lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan.

Juomatarjonnassamme pääpaino on kotimaisissa pienpanimotuotteissa ja ns. uudenmaailman viineissä. Paikkoja on auki niin koko kaudeksi kuin joulusesonkiinkin, joulukuun alusta tammikuun puoleen väliin.

Katso lisätietoja tarjolla olevista paikoista.