Avoimet työpaikat Luostolla

Etsimme markkinointiosaajaa Pyhä-Luosto matkailualueelle!

Haaveiletko työstä, jossa voit olla edistämässä matkailualaa Lapissa ja työskennellä Pyhä-Luosto kansallispuiston tarjoamissa maisemissa nautiskellen puhtaasta lappilaisesta luonnosta ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista?

Tässä tehtävässä pääset osaksi pientä, mutta ketterää tiimiä. Työtehtäväsi ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia, joten olethan valmis tarttumaan tuumasta toimeen. Työtehtäviin sisältyy muun muussa nettisivujen ylläpitoa, sosiaalisen median ja uutiskirjeiden hallinnointia ja sisällöntuotantoa. Keräät ja toimitat markkinoinnin materiaaleja eri sidosryhmille. Ohjeistat ja neuvot jäsenyrityksiämme sekä ylläpidät alueen henkilöstön etukortin tietoja. Pääset mukaan media-, matkanjärjestäjä ja vaikuttajavierailujen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erilaisten kokousten järjestelyihin.

Jos tuumit, että kyllä voisi kiinnostaa, niin lue lisää avoinna olevasta tehtävästä täältä.

Haku tehtävään käynnissä 5.7. saakka.

Café Uksakka hakee lisävahvistusta aurinkoiseen tiiimiin:

Etsitään tulevaksi kesäsesongiksi (heinä-syyskuu) Luostolla sijaisevaan lounaskahvilaan aurinkoista ja ripeäotteista työntekijää täydentämään energistä työporukkaa. Työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentely ja tilausten vastaanottaminen, leipominen ja ruuan laitto sekä siisteydestä huolehtiminen. Toisinaan uksakkalaiset auttelevat myös Jaakkolan porotilan tallikahvilassa tai porotilan upeassa kotaravintolassa kotaillallisten ja kotakokkikoulujen parissa. Uksakka tekee myös keitrausta ja toimittaa alueen mökeille ruokaa. Annamme hyvän alkuperehdytyksen ja loput tarvittavat taidot karttuu työn ohessa.

Asiakaspalvelutaitojen ja omatoimisuuden lisäksi odotamme hakijoilta englanninkielentaitoa sekä hygieniapassia, pienesti työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä kykyä työskennellä kiireessä. Anniskelupassi plussaa. Työ on kokoaikainen ja on pääasiassa päivätyötä klo: 9.00 - 17.00 välillä. Työsuhdetta on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen. Talvisesongiksi tarvitsemme myös safarioppaita ja keittiöhenkilökuntaa porotilalle. Palkkaamme heti sopivan hakijan löydyttyä ja autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: Anu p. 0404124934 tai info@uksakka.fi
https://www.uksakka.fi/

Avoimet työpaikat Luostolla:

Vuoropäällikkö Ravintola Punakettuun:

Haemme Ravintola Punakettuun vuoropäällikköä, joka energisellä otteella luotsaa Punaketun salitiimiä eteenpäin yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Sesonkityö on sinulle tuttua tai et ainakaan vierasta nopeasti vaihtuvia tilanteita. Paineensietokykykin on karttunut vuosien varrella ja vaihdat kuulumisia asiakkaiden kanssa luontevasti englanniksi ja jopa muilla kielillä. Sinulle on tuttua kassajärjestelmän käyttö / ylläpito, juomatilauksien tekeminen, varastokirjanpito ja sometuskin luonnistuu tai olet ainakin niitä tehnyt.

Tarjoamme vastuun lisäksi reipasta tekemisen meininkiä ainakin vuodeksi, miksei pidemmäksikin aikaa. Täällä sinua odottavat kannustava henkilökunta, Luostotunturin maaginen ametistiympäristö ja sen hienot puitteet ulkoilla ja harrastaa. Tyytyväinen asiakaskunta ja huomioimme palkkatoiveet tapauskohtaisesti! Voimme sopia myös oppisopimuksesta, jossa tutkintona olisi lähiesimiestyön ammattitutkinto tai esimiestyön erikoisammattitutkinto!

Lue lisää ja hae paikkaa 9.6. mennessä.

Luoston hiihtokeskus:

Rinnekoneen kuljettaja:

 • Kriteerinä aiempi työkoneen/ison koneen ajokokemus
 • Oma lasketteluharrastuneisuus katsotaan eduksi
 • Sopimuspalkka
 • Mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana ja kesto kevätkauden 2023 loppuun saakka

Hiihdonopettaja:

 • Sopimuspalkka
 • Pätevyys opettaa sekä suksea ja lautaa
 • Aloitus sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana ja kesto kevätkauden 2023 loppuun saakka

Rinnetyöntekijä (5 paikkaa):

 • TES-palkka
 • Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan ja kestää kevätkauden 2023 loppuun saakka
 • Oma lasketteluharrastuneisuus ja moottorikelkan ajokokemus katsotaan eduksi
 • Työtehtävät hiihtohissin hoitaminen ja asiakaspalvelu rinteissä
  ulkotyö
 • Aiempi tausta snowparkin huoltamisesta ja ylläpitämisestä katsotaan eduksi

Lipunmyynti/välinevuokraamotyöntekijä:

 • Valmius tehdä osa työajasta myös ulkona hisseillä. Työaika n. 50/50 sisällä ja ulkona
 • Aloitus sopimuksen mukaan loka-marraskuussa ja kesto kevätkauden 2023 loppuun saakka
 • Aiempi tausta laskettelu/lumilautailu-välineistä katsotaan eduksi
 • Asiakaspalveluhenkinen

Hakemukset ja lisätiedot tehtävistä:

Janne Kuusela
Rinnepäällikkö • ski resort manager
+358 40 719 2794
janne.kuusela@laplandhotels.com

Santa's Hotel Aurora: Ravintolahenkilökuntaa:

Santa's Hotel Aurora on tunnelmallinen hotelli kansallispuiston kupeessa, jossa yhdistyvät tunnelmallisen tunturimökin, ja huolettoman sekä laadukkaan hotellimajoituksen parhaat puolet. Hotellin yhteydessä on myös ravintola, jonka erikoisuuksia on avoimessa keittiössä oleva laavakivigrilli sekä menu, jolta löytyy niin perinteiset herkut, kuin kansainväliseenkin makuun mietityt annokset sopivine viineineen.