Etätöihin Luostolle - syksy

Tervetuloa Luostolle etätöihin

Luostolla pääset nauttimaan luonnonrauhasta, mökin ikkunasta näkyvät kauniit kynttiläkuuset, takassa loimottaa tuli ja ympärillä on hiljaista. Luostolla on helppo keskittyä etätöihin.

Ulkoilu tasapainottaa etätyötä, antaa energiaa, ja saa ajatukset takuuvarmasti irti työasioista. Luostolla voit hiihtää, lumikenkäillä, lasketella tai käydä potkurilenkeillä.

Etätyöt Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n mökissa toimivalla nettiyhteydellä:

 • alk. 900 € / 2 viikkoa, sis. loppusiivous
 • alk. 1330 € / 3 viikkoa, sis. loppusiivous
 • alk. 1750 € / 4 viikkoa, sis. 1 välisiivous ja loppusiivous

Majoituskohteessa 1 mh + parvi, mökissä sauna, täysin varusteltu keittiö ja nettiyhteys. Tarjous voimassa: 11.1.–20.2.2021 ja 12.4.-2.5.2021.

Kohteita rajoitetusti. Varaukset myyntipalvelusta: luosto@pltravel.fi tai puh 0207 303020 (Pyhä-Luosto Matkailu Oy)

Etätyöt Lapland Hotels Luostotunturissa alk. 1400€/14 vrk tai 2400€/30 vrk

Etätyöpaketit sisältävät majoituksen huoneistossa, jossa on keittiö ja ilmainen wifi. Paketin voit valita aamiaisella tai ilman. Huoneistosi siivotaan ja liinavaatteet vaihdetaan kerran viikossa. Lisäksi käytettävissäsi on tulostus- ja skannauspalvelu ja rajaton kahvi/tee hotellin vastaanotossa sen aukiolojen aikaan.

Pakettiin kuuluu myös vapaa kuntosalin käyttö ja kylpyläpalvelut. Etätyöpaketeissa on 8 vrk ennen saapumista täysi muutos- ja peruutusoikeus.

Hinnat ovat huoneistossa ilman aamiaista. Huoneistoon voi majoittua kaksi henkilöä samalla majoitushinnalla. Varaus- ja majoitusaika 2.5.2021 asti aukiolojen puitteissa. Huoneita rajoitetusti.

Tutustu etätyöpaketteihin ja lisäpaveluihin tarkemmin: www.laplandhotels.com
Lisätiedot ja varaukset myös puhelimitse +358 16 3232 tai sähköpostilla sales@laplandhotels.com

Etätyöt Santa's Hotel Aurorassa: Yövy 6 yötä tai enemmän; erikoishinta saunallisessa Standardi – huoneessa 99€/yö 1-2 hlöä sis. aamiaisen.

Tarjous voimassa 11.12.2020 – 25.4.2021. Tarjoushintaisia huoneita myynnissä rajatusti. Varaukset: https://santashotels.fi/luosto@santashotels.fi
0400 102 140

Tervetuloa Luostolle etätöihin

Luostolla on helppo keskittyä etätöihin. Mieli lepää tunturimaisemassa, ja työpäivän jälkeen voi tehdä palauttavan lenkin Pyhä-Luosto kansallispuistossa. Luoston majoituskohteista löytyvät hyvinvarustellut keittiöt, ja alueen ravintolat myyvät take away-annoksia, jos ruuanlaitosta haluaa pitää vapaapäivän.

Pyhä-Luosto Matkailu: Etätyöt mökissä alkaen 470 €/vko/maja (sis. loppusiivous)

Kohteessa nettiyhteys, 1 mh + parvi sekä sauna ja täysin varusteltu keittiö. Minimivaraus 2 viikkoa. Tarjous voimassa 1.10.-21.11.2021. Kohteita rajoitetusti. Varaukset myyntipalvelusta: luosto@pltravel.fi tai puh 0207 303020 (Pyhä-Luosto Matkailu Oy)

Pyhä-Luosto kansallispuisto

Pyhätunturin kansallispuisto perustettiin vuonna 1938 ja yhtenäinen Pyhä-Luosto kansallispuisto syntyi vuonna 2005, kun siihen yhdistettiin Luoston luoteispuolen alue. Luosto tunnetaan komeista ikiaikaisista männiköistään ja Pyhä puolestaan geologiastaan ja kulttuurihistoriasta.

Luostolla kansallispuiston reittien lähtöpiste löytyy laskettelurinteille vievän Luostontien varrelta, Santa's Hotel Auroran läheisyydestä. Kokonaisuudessaan Pyhä-Luosto kansallispuistossa patikointireittejä on n. 100 kilometriä.

Patikointi

Reitit soveltuvat erinomaisesti lyhyistä muutaman tunnin kävelyretkistä päivän mittaisiin patikointiretkiin. Tutustu patikointireitteihin tarkemmin tästä.

Pyöräily

Pyöräily on sallittua sulan maan aikana useimmilla Pyhä-Luosto kansallispuiston merkityillä reiteillä. Pyöräreittejä löytyy myös kansallispuiston ulkopuolelta, Luoston Orresokasta. Tutustu pyöräreitteihin tarkemmin tästä.

Pyhä-Luosto kansallispuiston reittien lähtöpiste ylikulkusillan vasemmalla puolella.

Lampivaaran Ametistikaivos

Pyhä-Luoston tunturiketjuun kuuluvalla Lampivaaralla sijaitsee ainutlaatuinen Ametistikaivos. Reittivaihtoehdoista voit valita esimerkiksi Ukko-Luostolta lähtevän kahden ja puolen kilometrin vaelluspolun tai Pyhä-Luoston tien varresta alkavan, hieman vaativamman kolmen kilometrin pitkospuureitin.

Lampivaaran kahviossa
voi tarkistaa oikeat vastaukset ja nauttia tuoreista leivonnaisista ja virkistävistä juomista. Kahvion pihalla on tulistelupaikka, jossa voi nauttia retkieväitä ja paistaa vaikka makkaraa.

Kaivosvierailulla kuulet ametistista monta kiehtovaa tarinaa ja saat mukaasi itse löytämäsi onnenkiven, aidon ametistin. Koiratkin voivat liittyä kytkettyinä mukaan kaivoskierroksille. Kansallispuiston keskellä sijaitsevalle Ametistikaivokselle ei yksityisautoilu ole sallittua.

AVOINNA
1.6.–15.8. päivittäin klo 11–17
16.8.–30.9. päivittäin klo 11–16
1.–31.10. ti–la klo 11–15
Esitykset tasatunnein.

LIPUT:
Aikuinen 21 €
Lapsi (3-15 v) 12 €
Perhelippu 54 € (2 aikuista + 2 lasta, 3-15 v.)

Luoston majoitustarjoukset

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto alla olevista tarjouksista ja varaa Luosto lomasi!

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia. Luosto on hyvä lomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Kulkuyhteydet Luostolle ovat hyvät, tulitpa sitten omalla autolla, lentäen tai junalla. Rovaniemen lento- ja junasemilta on päivittäiset jatkoyhteydet bussilla, samoin Kittilän lentoasemalta on viikottainen bussiyhteys Luostolle.

 • Lentäen

  Lennä helposti Rovaniemelle ja jatka SkiBussilla Luostolle. Kittilän lentokentältä on viikottainen yhteys Luostolle.

  Sulje
 • Junalla

  Saavu Rovaniemen tai Kemijärven rautatieasemalle ja jatka matkaasi SkiBussilla tunturiin.

  Sulje
 • Taksit ja Tilausliikenne

  Taksit ja tilausliikenne kuljettavat sinut aina perille asti.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBussilla pääset Luostolle päivittäin Rovaniemen junilta ja lennoilta. Talvikausina SkiBus yhteys on 4 kertaa päivässä, kesäkaudella pikavuoro kaksi kertaa päivässä. SkiBus-aikataulusta löydät lennot ja junat joilta yhteys tunturiin onnistuu.

  Katso aikataulut ja varaa matkasi

  Sulje
 • Autolla

  Aja autolla E75 tai E63 tietä pitkin Luostolle ihastellen Lapin maisemia.

  Sulje