Etätöihin Luostolle

Lomalla, vaikka töissä- tule etätöihin Luostolle

Jos haluat elää hetken arkea, joka tuntuu aivan lomalta, tule viettämään antoisaa etätyöaikaa Lappiin vastakohtien Pyhä-Luostolle tänä talvena! Täällä sinua odottavat kahden vierekkäisen, tunnelmaltaan erilaisen tunturikeskuksen palvelut, maisemat ja aktiviteetit - eli kaksin verroin elämyksiä samalla reissulla. Kun työpäivä päättyy Luostolla, edessä ei ole autojonoja tai tungosta, vaan sinut ympäröi luonnonrauha. Harrastamaankin pääsee suoraan omalta ovelta.

Tervetuloa etätöihin Luostolle!

Karu, mutta niin kaunis

Pyhä-Luoston ainutlaatuisessa, karunkauniissa maisemassa vuorottelevat ikimetsät ja rakkaiset kerot ja kurut. Betonitornien ja lakkaamattoman autovirran keskellä arkensa viettävälle hiljaisuus ja talvinen, avara maisema tuovat virkistävän muutoksen jokapäiväiseen ympäristöön. Pelkkä erilaisen maiseman katseleminen auttaa irrottautumaan helpommin työpäivän paineista. Ja kun voit lepuuttaa silmiäsi tunturimaisemassa työpöydän ääreltä nousematta tai pistäytyä lounastauolla kuuntelemassa metsän hiljaisuutta, arkeen mahtuu paljon rentouttavia ja virkistäviä taukoja.

Jos mahdollista, kannattaa etätyöläisen suunnitella töiden lomaan pidempi tauko keskellä päivää, jotta keskitalvellakin pääsee ulkoilemaan valoisan aikaan. Luostolla välimatkat ovat lyhyitä, joten tunnin tauko rinteessä, suksilla tai lumikengillä on helppo toteuttaa.

Ja ulkoilla kannattaa tietysti myös iltaisin – ja pitää mukanaan puhelinta tai kameraa kaikkina vuorokaudenaikoina. Linssin
taakse voi osua kuukkeleita, poroja ja revontulia, joiden näkemisessä Luostolla ei tarvitse luottaa pelkkään onneen. Käytössäsi on maksuton Aurora Alert Realtime -palvelu, joka hälyttää, kun revontulet näkyvät taivaalla.

Villi, mutta niin lempeä

Etätyöpäivän päättyessä Luostolla harrastusmahdollisuudet odottavat oven takana. Olisiko tänään parempi lähteä rauhalliselle kävelylle ja viettää tunnelmallinen hetki laavulla tai saunoa sydämen kyllyydestä? Vai parantaa kymmenen kilometrin hiihtoennätystä, tai sittenkin suunnata rinteeseen nauttimaan vauhdin hurmasta? Kun vapaata aikaa on enemmän, voi aina pistäytyä naapuritunturiin Pyhälle testaamaan sen rinteet ja reitit. Luoston superkausikortti on puolestaan oiva valinta, jos haluat etätyöjakson aikana tutustua myös muihin Lapin kohteisiin. Sillä lasket neljässä hiihtokeskuksessa yhdellä kortilla: Luostolla, Ounasvaaralla, Oloksella ja Pallaksella. Kokeneet laskijat tietävät, että Luostolla on hyvät vapaalaskumahdollisuudet. Opastettuja snow surf-retkiä on myös tarjolla.

Luoston etätyöjaksolla voit nauttia siis vauhdin hurmasta ja aktiivisesta harrastamisesta, mutta myös rauhallisista retkistä ja nuotiolla istumisesta, rentouttavista saunailloista tai kylpylässä nautiskelusta.

Ikuinen mutta hetkessä kiinni

Pyhä-Luostolla historia on ympärilläsi. Luoston vanhimmat metsät ovat 400 vuoden ikäisiä, ja Lampivaaran ametistikaivoksella voi omin käsin kaivaa miljoonia vuosia sitten syntyneen jalokiven tunturin kyljestä. Luontokeskus Naavassa Pyhätunturilla voit tutustua tarkemmin alueen historiaan ja luontoon, ja saat ajankohtaiset tiedot ja vinkit retkeilyyn keskitalvella.

Luostolta löytyvät tietysti myös kaikki palvelut ja mukavuudet, mitä nykyihminen mutkattomaan arkeen tarvitsee – luontoarvoja uhraamatta. Panostamme alueen kehittämisessä vastuullisuuteen, sillä haluamme, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia Pyhä-Luoston ainutlaatuisesta luonnosta.

Luoston majoitustarjoukset

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto alla olevista tarjouksista ja varaa Luosto lomasi!

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia. Luosto on hyvä lomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Kulkuyhteydet Luostolle ovat hyvät, tulitpa sitten omalla autolla, lentäen tai junalla. Rovaniemen lento- ja junasemilta on päivittäiset jatkoyhteydet bussilla, samoin Kittilän lentoasemalta on viikottainen bussiyhteys Luostolle.

 • Lentäen

  Lennä helposti Rovaniemelle ja jatka SkiBussilla Luostolle. Kittilän lentokentältä on viikottainen yhteys Luostolle.

  Sulje
 • Junalla

  Saavu Rovaniemen tai Kemijärven rautatieasemalle ja jatka matkaasi SkiBussilla tunturiin.

  Sulje
 • Taksit ja Tilausliikenne

  Taksit ja tilausliikenne kuljettavat sinut aina perille asti.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBussilla pääset Luostolle päivittäin Rovaniemen junilta ja lennoilta. Talvikausina SkiBus yhteys on 4 kertaa päivässä, kesäkaudella pikavuoro kaksi kertaa päivässä. SkiBus-aikataulusta löydät lennot ja junat joilta yhteys tunturiin onnistuu.

  Katso aikataulut ja varaa matkasi

  Sulje
 • Autolla

  Aja autolla E75 tai E63 tietä pitkin Luostolle ihastellen Lapin maisemia.

  Sulje