Haaveiletko omasta paikasta tunturimaisemassa?

LUOSTOLLA LUONTO ON KAIKEN KESKIÖSSÄ!

Luostolla voit nauttia oman loma-asunnon ja ympäröivän luonnon rauhasta Pyhä-Luosto kansallispuiston katveessa. Luosto on tunnettu erinomaisesta latuverkostostaan, leppoisista rinteistä ja monipuolisista aktiviteeteista ympärivuoden.

Lähiruokaa tarjonnassaan suosivat ravintolat, ametistikylpylä ja muut palvelut ovat rakentuneet tiiviin keskustan ympärille, jossa palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Luostolla sijaitsee myös ainutlaatuinen vierailukohde Lampivaaran Ametistikaivos, jossa voi kuunnella tarinoita ja uskomuksia sekä vierailun päätteeksi kaivaa itselleen oman onnen ametistin.

Luostolla on runsaasti valmiiksi asemakaavoitettuja matkailurakennustontteja. Lisäksi Pyhä-Luoston yleiskaavassa on rantarakentamiskortteleita mm. Kitisen varrella. Tutustu tarjontaan ja osta tai vuokraa oma vapaa-ajantontti Luostolta.

Kuvia Luoston ja Orresokan vapaista tonteista löytyy kuvagalleriasta.

LUOSTON ASEMAKAAVA

Alueen ytimessä, rinteiden ja latujen välittömässä läheisyydessä, on valmis asemakaava, missä löytyy 2 900 kerrosneliömetriä liikerakentamisen kortteleita, yli 30 000 kerrosneliömetriä matkailua palvelevaa rakentamista ja kymmeniä mökkitontteja. Tontit ovat valmiiden katujen ja osaksi myös valmiin vesihuollon ja sähköverkon piirissä.

Kiinnostuitko?

Yhteydenotot:
Paula Pekkinen
Puh. 040 6309119
paula.pekkinen@metsa.fi