Tervetuloa Luostolle kokemaan Lapin alkutalven Lumo!

Luostolla voi harrastaa monipuolisesti, liikkua luonnossa, vierailla kansallispuistossa ja bongata revontulet! Nauti yhdessäolosta perheen tai ystävien kesken hotelli- tai mökkilomalla.

Tyyli vapaa Luoston laduilla!

Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemissa on yhteensä yli 150 kilometriä latuja. Luoston hiihtoladut avataan välittömästi, marraskuun aikana, kun luonnonlunta on tarpeeksi. Alkukaudesta Luostolla ladut soveltuvat luisteluhiihtoon ja hieman myöhemmin avataan myös perinteisen ladut. Sillä välin, tutustu latuverkostoomme ja suunnittele tulevia reittejä jo valmiiksi.

Tutustu

Mökkiloma Luostolla

Luoston vuokramökeissä lomailu on leppoisaa. Voit valita mm. perinteisen kelomökin Luoston keskustasta tai modernin villan Orresokan alueelta? Kelokylässä palvelut ovat helposti kävelyetäisyydellä, kun taas Orresokassa pääsee nauttimaan huikeasta tunturinäkymästä sekä ulkoilureittien läheisyydestä. Pyhä-Luosto Matkailu Oy mökkitarjous: alkaen 69 € / vrk, ajalla 1.10. – 30.11.2016.

Tutustu

Revontulet Luoston taivaalla

Revontulet ilmenevät pohjoisen taivaalla, kirkkaina valoilmiöinä, pimeinä iltoina elokuun puolivälistä aina huhtikuun puoliväliin. Tänä syksynä Luostolla revontulet onkin bongattu monta kertaa. Revontulia voit nähdä hyvällä tuurilla kirkkaalla säällä, joko itse tarkkaillen tai oppaan kanssa, esimerkiksi revontulivalokuvaustyöpajassa, tai retkeillen. Santa's Hotel Aurora: Revontulipaketti 4 vrk alkaen 200 € / hlö / 2 hh. Voimassa 1.10. – 30.11.2016.

Tutustu

Rentoudu Ametistikylpylän poreissa

Tropiikin lämpöä tunturissa! Kylpyläpalveluiden lisäksi voit myös varata hieronnan tai muita hoitoja. Rentoutua voit säällä kuin säällä, silloin kun sinulle sopii. Ametistikylpylä on avoinna päivittäin klo 12-20. Lapland Hotel Luostotunturi: Ametistikylpyläloma alk. 44 € /hlö / 2 hh / vrk. Voim. 21.11.2016 asti

Tutustu

Talviloma Luostolla – tunturit ja kansallispuisto

Kuruja ja keroja, tulistelua ja revontulten bongailua, lumikenkäilyä ja hiihtolatuja kansallispuistossa. Luoston lomalla voit nauttia tunturiluonnossa kansallispuistomaisemissa. Tutustu Pyhä-Luosto kansallispuistoon!

Tutustu
Luoston majoitustarjoukset

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto alla olevista tarjouksista ja varaa Luosto lomasi!