Tervetuloa koko perheen syyslomalle Luostolle!

Ametistikaivos. maastopyöräily, ametistikylpylä, retkeily, patikointi ja frisbeegolf
www.luosto.fi

Luostolla voitte harrastaa monipuolisesti, liikkua luonnossa, vierailla kansallispuistossa ja bongata revontulet! Ennen kaikkea voitte nauttia syksystä perheen tai ystävien kesken hotelli- tai mökkilomalla yhdessäolosta nauttien. Olemme koonneet teille vinkkejä ja majoitustarjouksia; katso syyslomatärpit ja -tarjoukset alla.

Ametistikaivos & Lampivaaran puuhapiha

Katso kaikki syyslomaviikkojen ohjelmat

Tule viettämään mukava syyspäivä perheesi kanssa Lampivaaraan! Puuhapiha sijoittuu Lampivaaran kahvion ympäristöön ja kaikki toiminta on ilmaista sekä omatoimista. Lampivaaran puuhapihalta löytyy frisbeegolfkori ja kiekkoja, sekä erilaisia pihapelejä. Lampivaaran pihapiiristä löytyy myös laavu makkaranpaistoon ja voitte vapaasti nauttia omia eväitä. Kahviosta voi ostaa myös lettutaikinaa jonka voi itse paistaa nuotiolla. Opastetut ametistikaivosvierailut tasatunnein klo 11-15. Liput kahviolta 16€/aikuinen ja 9€/lapsi. Perhelippu (2 aik. + 2 lasta) 40 €. Lampivaaran kahvio on avoinna tiistaista lauantaihin klo 10:30-15:00

Tutustu

Aarteenetsintää Lapland Hotel Luostotunturissa!

Katso kaikki syyslomaviikkojen ohjelmat

Kivaa tekemistä sadepäiväksi tai muuten seikkailusta kiinnostuneille on aarteenetsintä hotellissa! Kartan saatte vastaanotosta. Kaikki rastit löytäneille pieni palkinto.

Tutustu

Syysloman mökkitarjous:

Mökkiloma perheen tai ystävien kesken! Pyhä-Luosto Matkailu: alk. 75 €/vrk/2-4 hengen maja tai 200 €/3 vrk/maja (kaikissa sauna, takka ja täysin varusteltu keittiö). Voimassa 10.-31.10.2019.. Lisäpalveluna voi halutessaan tilata liinavaate- ja siivouspalvelut : 14 €/hlö/liinavaatesetti, loppusiivous 80 €. Tarjoushintaisia kohteita rajoitettu määrä. Varaukset ja tiedustelut puh 0207 303020 tai luosto@pltravel.fi.

Tutustu

Syysloman hotellitarjous:

Vietä syysloma hotellipalveluista nauttien! Lapland Hotel Luostotunturi: alk. 120 €/ perhehuone/ vrk (max. 2 aikuista +2 lasta)

Tutustu

Hotelliöitä ja revontulia:

Syksyllä ja alkukaudesta revontulia ja tähtikuvioita! Santa's Hotel Auroran syyslomatarjous: alk. 288 €/ 3 vrk / 2 hlö huoneessa.

Tutustu

Luoston ravintolat

Ravintola Punakettu, Ravintola Aurora ja Lapland Hotel Luostotunturin ravintola Bistro palvelelvat syyslomalaisia. Listalta löytyy lappilaisia klassikoita a la carte muodossa, mutta myös pitsaa ja burgeria.

Tutustu

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia. Luosto on hyvä lomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Kulkuyhteydet Luostolle ovat hyvät, tulitpa sitten omalla autolla, lentäen tai junalla. Rovaniemen lento- ja junasemilta on päivittäiset jatkoyhteydet bussilla, samoin Kittilän lentoasemalta on viikottainen bussiyhteys Luostolle.

 • Lentäen

  Lennä helposti Rovaniemelle ja jatka SkiBussilla Luostolle. Kittilän lentokentältä on viikottainen yhteys Luostolle.

  Sulje
 • Junalla

  Saavu Rovaniemen tai Kemijärven rautatieasemalle ja jatka matkaasi SkiBussilla tunturiin.

  Sulje
 • Taksit ja Tilausliikenne

  Taksit ja tilausliikenne kuljettavat sinut aina perille asti.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBussilla pääset Luostolle päivittäin Rovaniemen junilta ja lennoilta. Talvikausina SkiBus yhteys on 4 kertaa päivässä, kesäkaudella pikavuoro kaksi kertaa päivässä. SkiBus-aikataulusta löydät lennot ja junat joilta yhteys tunturiin onnistuu.

  Katso aikataulut ja varaa matkasi

  Sulje
 • Autolla

  Aja autolla E75 tai E63 tietä pitkin Luostolle ihastellen Lapin maisemia.

  Sulje