Tervetuloa koko perheen syyslomalle Luostolle!

Ametistikaivos. maastopyöräily, ametistikylpylä, retkeily, patikointi ja frisbeegolf
www.luosto.fi

Luostolla voitte harrastaa monipuolisesti, liikkua luonnossa, vierailla kansallispuistossa ja bongata revontulet! Ennen kaikkea voitte nauttia syksystä perheen tai ystävien kesken hotelli- tai mökkilomalla yhdessäolosta nauttien. Olemme koonneet teille vinkkejä ja majoitustarjouksia; katso syyslomatärpit ja -tarjoukset alla.

Ametistikaivos & Lampivaaran puuhapiha

Tule viettämään mukava syyspäivä perheesi kanssa Lampivaaraan! Puuhapiha sijoittuu Lampivaaran kahvion ympäristöön ja kaikki toiminta on ilmaista sekä omatoimista. Lampivaaran puuhapihalta löytyy frisbeegolfkori ja kiekkoja, sekä erilaisia pihapelejä. Lampivaaran pihapiiristä löytyy myös laavu makkaranpaistoon ja voitte vapaasti nauttia omia eväitä. Kahviosta voi ostaa myös lettutaikinaa jonka voi itse paistaa nuotiolla. Opastetut ametistikaivosvierailut tasatunnein klo 11-15. Liput kahviolta 16€/aikuinen ja 9€/lapsi. Perhelippu (2 aik. + 2 lasta) 40 €. Lampivaaran kahvio on avoinna tiistaista lauantaihin klo 10:30-15:00

Aarteenetsintää Lapland Hotel Luostotunturissa!

Kivaa tekemistä sadepäiväksi tai muuten seikkailusta kiinnostuneille on aarteenetsintä hotellissa! Kartan saatte vastaanotosta. Kaikki rastit löytäneille pieni palkinto.

Syysloman mökkitarjous:

Mökkiloma perheen tai ystävien kesken! Pyhä-Luosto Matkailu: mökki alk. 65 €/vrk/maja tai 195 €/3 vrk/maja. Voimassa 31.10.2017 saakka. Majoissa vuodepaikat 4-6 hengelle, 1-2 makuuhuonetta + parvi, varusteltu keittiö, sauna, takka ja TV. Lisäpalveluna voi halutessaan tilata liinavaate- ja siivouspalvelut: 11 €/hlö / liinavaatesetti (sis. pyyhkeet), loppusiivous alk.75 €. Varaukset ja tiedustelut: puh. 0207 30 30 20 tai online-varaamosta.

Tutustu

Syysloman hotellitarjous:

Vietä syysloma hotellipalveluista nauttien! Lapland Hotel Luostotunturi: alk. 120 €/ perhehuone/ vrk (max. 2 aikuista +2 lasta) Alkaen hinta voi muuttua lomakaupassamme vuodenajan ja valitun ajankohdan mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Varaukset: Lapland Hotelsin lomakaupasta, sähköpostilla luostotunturi@laplandhotels.com tai puhelimitse 016 620 400.

Tutustu

Hotelliöitä ja revontulia:

Syksyllä ja alkukaudesta revontulia ja tähtikuvioita! Santa's Hotel Auroran syyslomatarjous: Revontulipaketti 4 vrk alk. 200€/hlö/2hh. Revontulihälytyksemme ja erityinen revontulien tarkkailupaikkojen kartta auttavat sinua nauttimaan luonnon kauneimmasta värinäytelmästä täysin siemauksin. Tule nauttimaan pohjoisen kauniista alkutalven maisemista Luostolle! Sis. 4 vrk majoituksen 2 hengen saunallisessa huoneessa, aamiaiset sekä revontulihälytyksen Voimassa 1.10. – 30.11.2016

Tutustu

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia. Luosto on hyvä lomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Kulkuyhteydet Luostolle ovat hyvät, tulitpa sitten omalla autolla, lentäen tai junalla. Rovaniemen lento- ja junasemilta on päivittäiset jatkoyhteydet bussilla, samoin Kittilän lentoasemalta on viikottainen bussiyhteys Luostolle.

 • Lentäen

  Lennä helposti Rovaniemelle ja jatka SkiBussilla Luostolle. Kittilän lentokentältä on viikottainen yhteys Luostolle.

  Sulje
 • Junalla

  Saavu Rovaniemen tai Kemijärven rautatieasemalle ja jatka matkaasi SkiBussilla tunturiin.

  Sulje
 • Taksit ja Tilausliikenne

  Taksit ja tilausliikenne kuljettavat sinut aina perille asti.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBussilla pääset Luostolle päivittäin Rovaniemen junilta ja lennoilta. Talvikausina SkiBus yhteys on 4 kertaa päivässä, kesäkaudella pikavuoro kaksi kertaa päivässä. SkiBus-aikataulusta löydät lennot ja junat joilta yhteys tunturiin onnistuu.

  Katso aikataulut ja varaa matkasi

  Sulje
 • Autolla

  Aja autolla E75 tai E63 tietä pitkin Luostolle ihastellen Lapin maisemia.

  Sulje