Tervetuloa koko perheen syyslomalle Luostolle!

Ametistikaivos. maastopyöräily, ametistikylpylä, retkeily, patikointi ja frisbeegolf
www.luosto.fi

Luostolla voi harrastaa monipuolisesti, liikkua luonnossa, vierailla kansallispuistossa ja bongata revontulet! Ennen kaikkea voitte nauttia syksystä perheen tai ystävien kesken hotelli- tai mökkilomalla yhdessäolosta nauttien. Olemme koonneet teille vinkkejä ja majoitustarjouksia; katso syyslomatärpit ja -tarjoukset alla.

Ametistikaivos & Lampivaaran kahvio

Katso kaikki syyslomaviikkojen ohjelmat

Opastetut ametistikaivosvierailut 1.10. – 31.10.2021 tiistai – lauantai klo 11:00 – 15:00 (viimeinen opastettu vierailu alkaa) Liput Lampivaaran kahviolta: Aikuiset 21 €, lapset (3-15 v) 12 €. Perhelippu (2 aikuista ja 2 alle 15 v.lasta) 54 €/perhe Lampivaaran kahvio on avoinna tiistaista lauantaihin klo 10:30-15:00. Lampivaaran pihapiiristä löytyy myös laavu makkaranpaistoon.

Tutustu

Pulikoi Lapland Hotels Luostotunturissa!

Kylpylässä on lämmintä säällä kuin säällä.

Allasosastolta löytyy riekon muotoinen pääallas, jossa on kaksi niskasuihkua, poresyvennys ja porepenkki. Erillinen poreallas löytyy ametistein koristellusta syvennyksestä. Tervetuloa rentoutumaan Ametistikylpylään!

Tutustu

Syyslomalla mökissä:

Mökkiloma Luostolla syyslomalla: Tutustu Luoston alueen mökkeihin mökkihakurista Esimerkiksi Pyhä-Luosto Matkailun vuokramökki tai -huoneisto: 320 €/3 vrk/huoneisto tai 510€/viikko Täysin varusteltu loma-asunto Luostolla, 1 mh + sauna ja keittiö.

Tutustu

Syyslomalla hotellissa:

Vietä syysloma hotellipalveluista nauttien Lapland Hotels Luostotunturissa tai hotellipalveluin kelomajassa: Syysloma hotellissa: Alk. 44,50€ / hlö/ vrk TAI Syysloma kelohuoneistossa: Alk. 104€ / 2 hlöä/ vrk

Tutustu

Ihaile pohjoisen taivaan revontulia

Revontulikausi alkaa syyskuun alusta iltojen pimetessä ja kestää maaliskuun loppuun saakka. Luostolla on käytössä asiakkaille maksuton Aurora Alert- revontulien hälytysjärjestelmä, joka antaa hälytyksen matkailijan puhelimeen, kun revontulet ovat taivaalla silmin nähtävillä.

Tutustu

Luoston ravintolat

Ravintola Punakettu, Ravintola Uksakka ja Lapland Hotels Luostotunturin ravintola Bistro palvelelvat syyslomalaisia. Listalta löytyy lappilaisia klassikoita a la carte muodossa, mutta myös pitsaa ja burgeria.

Tutustu

Tutustu syyslomaviikkojen ohjelmaan

Luvassa muuan muassa kanootti-ja kajakkimelontaohjausta Ahvenlammella, savusaunaa Karu Lodgessa ja revontuliesityksiä.

Tutustu

Vieraile naapuritunturissa Pyhällä

Pyhä vain 20 minuutin automatkan päässä.

Pyhällä voit vierailla luontokeskus Naavassa ja tehdä päiväretken Tunturiaavalle tai Isokurun laavulle.

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia

Tule lomalle Luostolle, keskelle Lappia. Luosto on hyvä lomakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Kulkuyhteydet Luostolle ovat hyvät, tulitpa sitten omalla autolla, lentäen tai junalla. Rovaniemen lento- ja junasemilta on päivittäiset jatkoyhteydet bussilla, samoin Kittilän lentoasemalta on viikottainen bussiyhteys Luostolle.

 • Lentäen

  Lennä helposti Rovaniemelle ja jatka SkiBussilla Luostolle. Kittilän lentokentältä on viikottainen yhteys Luostolle.

  Sulje
 • Junalla

  Saavu Rovaniemen tai Kemijärven rautatieasemalle ja jatka matkaasi SkiBussilla tunturiin.

  Sulje
 • Taksit ja Tilausliikenne

  Taksit ja tilausliikenne kuljettavat sinut aina perille asti.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBussilla pääset Luostolle päivittäin Rovaniemen junilta ja lennoilta. Talvikausina SkiBus yhteys on 4 kertaa päivässä, kesäkaudella pikavuoro kaksi kertaa päivässä. SkiBus-aikataulusta löydät lennot ja junat joilta yhteys tunturiin onnistuu.

  Katso aikataulut ja varaa matkasi

  Sulje
 • Autolla

  Aja autolla E75 tai E63 tietä pitkin Luostolle ihastellen Lapin maisemia.

  Sulje
 • Luoston majoitustarjoukset

  Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto alla olevista tarjouksista ja varaa Luosto lomasi!