Tervetuloa koko perheen syyslomalle Luostolle!

Ametistikaivos. maastopyöräily, ametistikylpylä, retkeily, patikointi ja frisbeegolf
www.luosto.fi

Luostolla voi harrastaa monipuolisesti, liikkua luonnossa, vierailla kansallispuistossa ja bongata revontulet! Ennen kaikkea voitte nauttia syksystä perheen tai ystävien kesken hotelli- tai mökkilomalla yhdessäolosta nauttien. Olemme koonneet teille vinkkejä ja majoitustarjouksia; katso syyslomatärpit ja -tarjoukset alla.

Ametistikaivos & Lampivaaran kahvio

Katso kaikki syyslomaviikkojen ohjelmat

Opastetut ametistikaivosvierailut 1.10. – 31.10.2022 tiistai – lauantai klo 11:00 – 15:00 (viimeinen opastettu vierailu alkaa) Liput Lampivaaran kahviolta: Aikuiset 22 €, lapset (3-15 v) 12 €. Kahden maksavan aikuisen kanssa joka toinen lapsi alle 15-v pääsee veloituksetta. Lampivaaran kahvio on avoinna tiistaista lauantaihin klo 10:30-15:00. Lampivaaran pihapiiristä löytyy myös laavu makkaranpaistoon.

Tutustu

Pulikoi Lapland Hotels Luostotunturissa!

Kylpylässä on lämmintä säällä kuin säällä.

Allasosastolta löytyy riekon muotoinen pääallas, jossa on kaksi niskasuihkua, poresyvennys ja porepenkki. Erillinen poreallas löytyy ametistein koristellusta syvennyksestä. Tervetuloa rentoutumaan Ametistikylpylään!

Tutustu

Vieraile Arctic Husky Farmilla

Opastetut tarhakierrokset arctic husky farmilla syyslomaviikoilla ma-pe klo 12-13. Kierroksen hinta on 10 €/henkilö ja 20 €/perhe.

Ihaile pohjoisen taivaan revontulia

Revontulikausi alkaa syyskuun alusta iltojen pimetessä ja kestää maaliskuun loppuun saakka. Luostolla on käytössä asiakkaille maksuton Aurora Alert- revontulien hälytysjärjestelmä, joka antaa hälytyksen matkailijan puhelimeen, kun revontulet ovat taivaalla silmin nähtävillä.

Tutustu

Luoston ravintolat

Ravintola Punakettu, Ravintola Uksakka ja Lapland Hotels Luostotunturin ravintola Bistro palvelevat syyslomalaisia. Listalta löytyy lappilaisia klassikoita a la carte muodossa, mutta myös pitsaa ja burgeria.

Tutustu

Vieraile naapuritunturissa Pyhällä

Pyhä vain 20 minuutin automatkan päässä.

Pyhällä voit vierailla luontokeskus Naavassa ja tehdä päiväretken Tunturiaavalle tai Isokurun laavulle.

Luoston majoitustarjoukset

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto alla olevista tarjouksista ja varaa Luosto lomasi!