Wellness studio Joy

Hemmottelu ja hyvinvointi

Wellness Studio Joy tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja. Meiltä saat kuumakivi- ja Intialaista päähierontaa, rentoutushoitoja, kuona-aineenpoistoja, hypnoosihoitoja ja erilaisia ryhmätapahtumia juuri sinun tavoitteesi huomioiden.

Keho parantaa itse itsensä tehokkaimmin rentouden tilassa; vähentää stressiä ja lihasjännitystä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja endorfiinitasoa. Kehon ja mielen rentoutumisesta voit saada apua lihasjännitys -ja kiputiloihin, univaikeuksiin, erilaisiin riippuvuuksiin sekä ennaltaehkäisemään monia sairauksia kuten verenpainetautia, sydän- ja verisuonisairauksia, liikapainoa ja diabetesta.

Kuona- aineenpoisto kiihdyttää aineenvaihduntaasi ja puhdistaa maksaa, munuaisia, niveliä, sappea ja suolistoa. Kuona- aineenpoisto tapahtuu jalkakylvyssä Detox laitteella. Infrapunan lämmittävä vaikutus sekä pieni sähkövirtaus ja merisuola välittäjäaineena saavat kehosi voimaan paremmin ja hapekkaampaa verta lähtee kiertoon elimistössäsi. Hoitojen jälkeen voit tuntea itsesi virkeämmäksi.

Suosittu kuumakivihieronta on kokonaisvaltaista mielen ja kehon rentoutusta. Se rauhoittaa mieltä ja rentouttaa kehoa. Tuoksuyrteillä ja "Hot Stone" tekniikalla toteutettuna koet aistinautinnon, jota voit suositella myös kavereillesi. Hyvinvointisi on satsausta tulevaisuuteesi. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva hyvinvoitimatka tai valmennus. Hyvinvointivalmentajan aikaisempi pitkä kokemus sairaan- ja terveydenhoitajana sekä diabeteshoitajana antaa mahdollisuuden tarkastella hyvinvointiasi lääkkeettömämpään suuntaan ja tukemaan muutoksiasi ratkaisukeskeisesti.
Teen myös ruokavalio ja liikuntasuunnitelmia sekä ryhmärentoutuksia.
Voit varata valmentajan myös mökille tai työpaikalle ryhmille.
Tavataan Joyssa- Tervetuloa!

Hyvinvointivalmentaja Tuulikki Ulkuniemi puh. 0400 636754 tai wellnessstudiojoy@gmail.com. www.wellnessstudiojoy.fi/ wellnessstudiojoy.fi

Ohjelmapalveluyritys Luminenä tarjoaa samojedivaljakkoajeluita. Soita ja kysy lisää puh. 0400 636754

Ohjelmat