Bättre Folk i Fjällen

28. — 30.1.2022

Bättre Folk i Fjällen

Hyvät ystävät, surullisin mielin joudumme ilmoittamaan, että talven 2021 festivaali on päätetty siirtää tammikuulle 2022 Covid-19-tilanteen vuoksi. Uusi ajankohta on 28.–30.1.2022.

Mikäli olit ehtinyt tehdä majoitusvarauksen, olethan yhteydessä majoituksen tarjoajaan. Ski-Inn-majoituksen varanneita pyydämme laittamaan sähköpostia osoitteeseen myynti(a)pyha.fi

Pyhä pysyy onneksi paikoillaan, tervetuloa laskemaan muissa merkeissä!

*******************************************************************

Musiikki ja kirjallisuus yhdistyvät tunturiseikkailuihin keskellä Lapin sydäntalvea. Bättre Folk i Fjällen on Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali, joka järjestetään Pyhällä nyt viidettä kertaa. Viikonlopun ohjelma koostuu muusikoiden ja kirjailijoiden pitämistä esityksistä ja työpajoista. Päivien aikana tietenkin myös lasketellaan, joogataan ja uidaan jääkylmässä avannossa.

Tapahtuma on ollut hyvin pikaisesti ennakkoon loppuunmyyty viime vuosina, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, kun liput tulevat myyntiin.

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Hanki hissilippu ennakkoon verkkokaupasta

Pakkaa kaverit sekä villakalsarit kyytiin ja tule mukaan kaamoksen pimeimpään tapahtumaan!

Noudatamme aina ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi, minkä takia tapahtumaohjelmaan saattaa tulla äkillisiäkin muutoksia. Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Carlsberg House Colorado Bar & Grill PyhäWurst Huttuhippu Visit Arctic North