Bättre Folk i Fjällen

28. — 30.1.2022

Bättre Folk i Fjällen

Ainutlaatuinen kulttuurifestivaali Bättre Folk i Fjällen tuo tunturiin ajankohtaisimmat muusikot ja kirjailijat. Esitysten ihastelun lisäksi tapahtumapäivien aikana tietenkin myös lasketellaan, joogataan ja nautitaan tunturifiiliksestä. Festivaalin aikataulut ja esiintymispaikat julkaistaan marraskuussa. Pyhällä esiintyvät:

Ruusut
Ursus Factory
Ibe
Arppa
Kissa
Pambikallio

Miki Liukkonen
Elsa Tölli
Iisa Pajula

Osta liput

Tapahtuma on Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali. Viikonloppu on hyvin eksklusiivinen, ja liput on myyty pikaisesti loppuun viime vuosina. Myynnissä on vain kahden päivän lippuja, ja lipun hinta on 79,50 €. Ikäraja on 18 vuotta. Ohessa kuumia vinkkejä majoituksen ja matkojen varaamiseen.

Erityinen etu festivaalivieraille: festivaalirannekkeen ja hissilipun ostajalle maksuttomasti käyttöön 28.–30.1.2022 standard-hintaiset vuokravälineet (ei vapaalasku) niin kauan kuin välineitä on saatavilla. Ei ennakkovarauksia.

Hanki hissilippu edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta

Pue villakalsarit jalkaan ja tule mukaan talven ihmeellisimpään tapahtumaan!

Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä. Jos festivaali joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, palautetaan lippurahat lukuun ottamatta Tiketin palvelumaksua 3,50 €. Tutustuthan majoituksesi ja matkalippujesi varausehtoihin etukäteen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Colorado Bar & Grill PyhäWurst Huttuhippu Visit Arctic North