Bättre Folk i Fjällen

28. — 30.1.2022

Disco Hotelli Pyhätunturissa

Bättre Folk i Fjällenin viimeisen esiintyjän jälkeen Coloradon baarin puolella tanssitaan kuin huomista ei olisi. Discoa johtaa DJ Jaakko Mattila. Pariisin Kevään keikan jälkeen (alkaa klo 24) sisään pääsee narikan hinnalla.

Nälkäisilläkään juhlijoilla ei ole mitään hätää, sillä Coloradon keittiöstä saa pientä yöpalaa myös keskellä yötä.

K-18.

Bättre Folk i Fjällen

Musiikki ja kirjallisuus yhdistyvät jälleen tunturiseikkailuihin keskellä sydäntalvea. Bättre Folk i Fjällen on Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali, joka järjestetään Pyhällä nyt neljättä kertaa. Viikonlopun ohjelma koostuu muusikoiden ja kirjailijoiden pitämistä esityksistä ja ohjaamista työpajoista. Päivien aikana tietenkin myös lasketaan, joogataan ja umpihankihiihdetään.

Tapahtumassa mukana:
Pariisin Kevät, Maustetytöt, Knipi, Litku Klemetti, Räjäyttäjät, M, Pajtim Statovci, Aino Vähäpesola, Silvia Hosseini ja Nihkee Akka.

Tutustu ohjelma-aikatauluun ja oheisohjelmaan sivun "palkeista".

Kirjoittajakouluun on vielä lippuja saatavilla:

OSTA LIPPU

Tapahtuma on loppuunmyyty, eikä lippuja myydä enää paikan päällä tunturissa. Lippuja kannattaa tiedustella Facebook-eventissä. Lippuhinnat: kahden päivän lippu 63,50 €, perjantai- tai lauantailippu 37,50 €. Muista varoa huiputtajakauppiaita!

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.


Parempi väki lainaa laskuvälineet maksutta

Festivaalirannekkeella ja ennakkoon ostetulla hissilipulla standard-vuokravälinesetti (lumilauta ja kengät/sukset, monot ja sauvat) maksutta tapahtuma-ajalle. Välinesettejä ei voi ennakkovarata. Ei koske vapaalaskuvälineitä.

Hanki hissilippu verkkokaupasta

Pakkaa villakalsarit kyytiin ja tule mukaan kaamoksen pimeimpään tapahtumaan!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Record Coffee Carlsberg House Colorado Bar & Grill PyhäWurst Tsokka Huttuhippu Visit Arctic North

Bättre Folk i Fjällen


Musiikki ja kirjallisuus yhdistyvät jälleen tunturiseikkailuihin keskellä Lapin sydäntalvea. Bättre Folk i Fjällen on Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali. Viikonlopun ohjelma koostuu muusikoiden ja kirjailijoiden pitämistä esityksistä ja työpajoista. Päivien aikana tietenkin myös lasketaan, joogataan ja sukellellaan lumihangessa.

Lipunmyynti alkaa lokakuussa 2021. Kerromme tarkan päivän ensimmäisenä tällä sivulla.

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Pakkaa villakalsarit kyytiin ja tule mukaan kaamoksen pimeimpään tapahtumaan!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä: