Tunturisalissa ELASTINEN

Perjantai 22.3.2019 klo 22.00


Elastinen on suomalainen artisti, tuottaja, muusikko ja yrittäjä. Rähinä Recordsin toimitusjohtaja Elastinen on myös Fintelligens-yhtyeen toinen jäsen. Ammatikseen Elastinen on tehnyt musiikkia vuodesta 1999 jolloin Fintelligens julkaisi ensimmäisen singlensä. Hän toimii myös valmentajana The Voice Of Finland-televisiosarjassa.

Elastinen on tuottanut kapppaleita myös lukuisille muille artisteille. 

Discografia:
Fintelligens - Renesanssi (2000)
Fintelligens - Tän Tahtiin (2001)
Fintelligens - Kokemusten Summa (2002)
Fintelligens - Nää Vuodet (2003)
Elastinen - Elaksis Kivi (2004)
Elastinen - Anna Soida (2006)
Elastinen - E.L.A (2007)
Fintelligens - Lisää (2008)
Fintelligens - Mun Tie Tai Maantie (2010)

Liput ja hinnasto

Liput ennakkoon 18€ (tulossa myyntiin)
Liput ovelta 20€