Laulun lumoa talvi-iltaan- konsertti

sunnuntai 13.3.2022 klo 19.00–21.00

Laulun lumoa talvi-iltaan

Pyhätunturin talvi-iltaan on tarjolla keskiviikkona 9.3. klo 19 ja sunnuntaina 13.3. klo 19 lämminsävyisiä alttosäveliä ja tunnelmallista pianomusiikkia. Laulaja Tiina Sinkkonen ja pianisti Heli Ahvenainen-Saaristo esiintyvät ”What a wonderful world”-konserteissa Revontulikappelissa. Illan ohjelmassa on monipuolinen kattaus lauluja, joiden teemoissa viivytään mm. luonnon kauneuden ääressä. Konsertti sisältää mm. tuttuja suosikkeja, kuten Eino Leinon tekstiin sävelletty ”Nocturne” ja ”Bridge over trouble water” . Afroamerikkalaiset spirituaalit sisältävät värikästä rytmiikkaa ja vahvoja , koskettavia tekstejä. Konsertin hengelliset laulut tuovat toivoa ja rohkaisua sydämiin.

Tiina Sinkkonen on upeaääninen alttolaulaja, joka tunnetaan mm. Mahalia Jacksonin tribuuttikonserteista ja oopperaurastaan. Hän on tehnyt pitkän uran Suomen Kansallisoopperassa. Hän viihtyy myös sekä jazz-yhtyeen että oratorioiden solistina. Yhdessä pianisti-säveltäjä Heli Ahvenainen-Saariston kanssa hän on konsertoinut eri puolella Suomea ja myös Afrikassa Ruandassa. He ovat käyneet myös opettamassa ruandalaisia lapsia ja nuoria Kigalissa ja perustaneet suomalaisen tukiyhdistyksen Music Road Africa ry:n.

Heli Ahvenainen-Saaristo on Sibelius Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri, joka pianonsoiton opettajan virassa toimimisen lisäksi säveltää, sanottaa, tekee sovituksia ja toimii musiikiillisena tuottajana. Konsertissa kuullaan myös Ahvenainen-Saariston tuotantoa. Hän on tehnyt laajalti yhteistyötä eri solistien ja kuorojen kanssa myös eri puolella maailmaa- mm. Japanissa, Amerikassa ja Kanadassa.

Konsertin liput 20€/10€ , ennakkomyynti Kairosmajan kahvilassa (käteis- tai korttimaksu) ja ovelta (käteismaksu).