Moonlight-otsalamppurando

tiistai 2.3.2021 klo 18.00–20.00

Tervetuloa mukaan Moonlightin tarjoamalle otsalamppurandolle!


Leppoisalla randolla pääsee testaamaan Moonlightin otsalamppuja ja viettämään iltaa hyvässä seurassa. Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Ryhmä liikkuu rinnealueella, joten lumiturvallisuusvälineitä ei tarvitse reppuun. Halutessaan ryhmä voi pitää lyhyen tauon huipulla tai randon lopuksi, joten pieni eväs, lämmin juoma ja taukotakki kannattaa pakata mukaan.

Ilmoittaudu mukaan

Kokoontuminen Calle-talon edustalla klo 17:00 varusteet valmiina skinnaamiseen. Kulkuvälineiksi tarvitsee randosukset touring-siteillä ja skinit tai splitboardin ja skinit. Lumilautailijat voivat lähteä mukaan lumikengillä. Suosittelemme aina kypärän käyttöä. Osallistujalla tulee olla taito käyttää välineitä myös pimeässä. Ylöspäin lähdetään, kun rinnevalot sammuvat.

Otsalamppuja ei saa vaihdella kesken retken osallistujalta toiselle turvallisuussyistä. Tapahtumaosallistujien ja -järjestäjien turvallisuus on meille tärkeä asia ja haluamme, että jokainen voi tulla ohjelmiin hyvillä mielin. Turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Tulethan Pyhälle ja mukaan ohjelmiin terveenä ja pidät turvavälit muihin osallistujiin. Tutustu tarkempiin ohjeisiin tästä.

Ilmoitathan mahdollisimman ajoissa osoitteeseen tapahtumat(a)pyha.fi, jos olet estynyt osallistumaan, jotta paikkasi ehditään antaa jonossa olevalle.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.