Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

3. — 6.12.2021

Vapaalaskijoiden kausi alkaa Pyhältä

Tiedossa on oikea hyvän mielen viikonloppu, kun päästään porukalla fiilistelemään kauden ensimmäisiä laskuja Pyhän rinteissä ja talven tulevia puuteripäiviä.

Alkavaan vapaalaskukauteen valmistaudutaan treenaamalla vanhoja taitoja ja oppimalla uutta. Ohjelma löytyy ohesta. Luvassa on ulkona tapahtuvaa, maksutonta ohjelmaa: workshopeja, ulkojoogaa tunturin huipulla, Moonlight-otsalamppurando ja Pieps-piipparitreenit. Kivaa ohjelmaa löytyy myös junioreille. Tutustu ohjelmaan ohesta.

Lauantai-iltana viihdytään Vapaalaskufestivaalien leffaillassa Tajukankaan ulkoilmateatterissa. Varauduthan iltaan useammilla villakalsareilla, istuinalustalla ja lämpöisellä juomalla! Paikkoja on rajoitetusti, ja osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Välineuutuudet löytyvät viikonlopun ajan Alavuokraamon edustan test centeristä. Paikalla mm. Salomon, Atomic, Puuppolan Suksi (PuSu), Elan ja Black Crows.

Tapahtumaosallistujien ja -järjestäjien turvallisuus on meille tärkeä asia ja haluamme, että jokainen voi tulla tapahtumaohjelmiin hyvillä mielin. Turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Tulethan Pyhälle ja mukaan ohjelmiin terveenä ja pidät turvavälit muihin osallistujiin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa asioidessa, hyvää käsihygieniaa ja Koronavilkku-sovelluksen lataamista. Tapahtumassa on vain ulkona tapahtuvaa ohjelmaa, joten turvavälit on helppo pitää. Muistathan pitää etäisyyden muihin osallistujiin myös jonottaessa. Tutustu Pyhän alueen yleisiin turvallisuusohjeisiin tästä. Noudatamme aina ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi, minkä takia tapahtumaohjelmaan saattaa tulla äkillisiäkin muutoksia. Kiitämme kärsivällisyydestä.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun Pyhätunturin Hiihtokoulun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput kätevästi verkkokaupasta

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Osta hissiliput tapahtuman ajalle

Yhteistyössä

Vapaalaskufestivaalit

Moonlight

Salomon

Atomic

Pieps

K-Market


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelma