Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

6. — 8.12.2019

Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

Itsenäisyyspäivän pitkä viikonloppu kokoaa Pyhän ystävät tunturiin fiilistelemään kauden ensimmäisiä käännöksiä ja tulevia puuteripäiviä. Päivien aikana valmistaudutaan vapaalaskukauteen palauttamalla mieleen jo opittuja taitoja ja oppimalla uutta. Luvassa Free´kend-lähettiläiden Arto "Ape" Majavan ja Sanna Kyllösen maksuttomat vapaalaskuworkshopit sekä aloittelijoille että kokeneille vapaalaskijoille, rentoja laskusessareita ja otsalamppurando Free´kend-lähettiläiden johdolla, lumiturvallisuusluento ja piipparitreenejä. Hauskaa ohjelmaa löytyy tietysti myös junioreille.

Itsenäisyyspäivän iltana lasketaan perinteinen soihtulasku Pyhätunturin hiihtokoulun johdolla. Lauantaina Vapaalaskufestivaalit isännöi leffailtaa, jossa nähtävillä Toss the pigs to Jotun, Virne, THE COLLECTIVE FILM ja Huttu. Luvassa on tietysti myös afterski-hengailua ja livemusiikkia alueen ravintoloissa. Lauantaina Calle-Talon lavalle nousevat The Meänland & Talonpoika Lalli.

Kuumimmat välineuutuudet saa kokeiluun Alavuokraamon edustalta löytyvästä testikylästä, paikalla muun muassa Salomon, Atomic, Black Crows ja Puuppolan Suksi.

Tapahtumaohjelma löytyy oheisista päiväkohtaisista "palkeista".

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun Pyhätunturin Hiihtokoulun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

Ski-Inn-huoneistojen sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Varaa majoitus

Hissiliput kätevästi verkkokaupasta

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Osta hissiliput tapahtuman ajalle

Yhteistyössä

Atomic Salomon Suunto Pieps Puuppolan Suksi Ilahu Clif Bar Petzl Lupine


Oikeudet muutoksiin pidätetään.