Vapaalaskufestivaalien leffailta Tajukankaalla

lauantai 3.12.2022 klo 20.30–22.00

Vapaalaskufestivaalien elokuvajuhlat: Tajukankaan ulkoilmateatterissa

Tajukankaan kylmässä illassa on lämmin tunnelma, kun Vapaalaskufestivaalit hellii takamaastojen ystäviä laskuelokuvilla. Ohjelmisto julkaistaan syksyn aikana. Tapahtuma on maksuton, mutta toivomme silti ennakkoilmoittautumisia. Tapahtumassa ei ole ikärajaa.

Ilmoittaudu tästä


Pakkaa mukaan oma istuinalusta, pue päälle lämpimät vaatteet ja kutsu kaveritkin mukaan leffailtaan.

Vapaalaskufestivaalien ohjelma jatkuu sunnuntaina sisätiloissa luontokeskus Naavan auditoriossa klo 14.30. Tilaisuus on maksuton.

Jos sinulla on (vapaa)laskuleffa, jonka ensi-illalle etsit paikkaa, laita viestiä osoitteeseen tapahtumat(a)pyha.fi ja juonitaan yhdessä.

Tajukankaan ulkoilmateatterin löydät, kun seuraat Tajukangas-kylttejä ja ulkotulia Carlsberg Housen kulmalta Polar-rinteen (4), Polar Madnessin (15) ja Sinisen rinteen (5) poikki. Rinteiden jälkeen jatka huoltotietä pitkin vielä noin 300 metriä ja olet perillä ystävien seurassa. Kurkkaa reitti Pyhän rinnekartasta.

Alueella on kaksi ulkohuussia. Ne löytyvät kodan jälkeen, kun kulkee huoltotietä pitkin kauemmas hiihtokeskuksesta. Kylmän yllättäessä voi hakeutua tulen äären laavulle tai kotaan lämmittelemään.

Tutustu Pyhän alueen yleisiin koronaturvallisuusohjeisiin tästä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Vapaalaskufestivaalit