Vapaalaskufestivaalien leffailta Tajukankaalla

lauantai 4.12.2021 klo 20.30–22.00

Vapaalaskufestivaalien leffailta Tajukankaan ulkoilmateatterissa

Edit 2.12.2021. Lauantaille lupaa kovaa pakkasta, joten leffaillalla on säävaraus. Tiedotamme lisää viimeistään lauantaina päivällä.

***************************************

Tajukankaan toppahousuteatterin kylmässä illassa on lämmin tunnelma, kun Vapaalaskufestivaalit hellii takamaastojen ystäviä laskuelokuvilla. Valkokankaalla nähdään mm. Nikolai Schirmerin ja Joonas Mattilan teos Wavy, Antti Auttin Turning Back Home ja Pyhän paikallisten carving-taitureiden Iiro Kerkelän, Oula Kerkelän ja Rasmus Lumirotkon lyhytelokuva Boring But Relatable #1 – Dino Party.

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Alaikäiset voivat tulla mukaan iltaan aikuisen seurassa.

Ilmoittaudu

Ohjelmistossa (esittelytekstit ohessa):

Wavy
Nikolai Schirmer, Joonas Mattila

Turning Back Home – Käännös kotiin päin
Antti Autti x Pyhä Ski Resort

Boring But Relatable #1 – Dino Party
Iiro Kerkelä, Oula Kerkelä, Rasmus Lumirotko

Tacul
Jan-Erik Blomberg

Helvetesveita Shower Party (no nudity)
Eivind Aanensen

Tajukankaan laavulla toimii PyhäWurstin pop-up-ravintola, joka myy alkoholitonta ja alkoholillista juomaa sekä makkaraa, tietysti myös vegaanista. Maksuvälineenä käy kortti. Kylmän yllättäessä voi hakeutua tulen äären laavulle tai kotaan lämmittelemään.

Pakkaa mukaan oma istuinalusta, pue päälle erityisen lämpimät vaatteet ja kutsu kaveritkin mukaan leffailtaan.

Alueella on kaksi ulkohuussia. Ne löytyvät kodan jälkeen, kun kulkee huoltotietä pitkin kauemmas hiihtokeskuksesta.

Tartunaketjujen selvitystyö kuuluu kunnan tai sairaanhoitopiirin tartuntataudeista vastaavalle lääkärille. Altistuneiden henkilöiden tavoittamiseksi käytetään tarvittaessa etukäteisilmoittautumisen kautta saatuja yhteystietoja. Luovutamme tiedot kunnalle ja sairaanhoitopiirille mikäli sille on tarvetta. Tutustu Pyhän alueen yleisiin turvallisuusohjeisiin tästä.

Tajukankaan toppahousuteatterin löydät, kun seuraat Tajukangas-kylttejä ja ulkotulia Carlsberg Housen kulmalta Polar-rinteen (4), Polar Madnessin (15) ja Sinisen rinteen (5) poikki. Rinteiden jälkeen jatka huoltotietä pitkin vielä noin 300 metriä ja olet perillä ystävien seurassa. Kurkkaa reitti Pyhän rinnekartasta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Vapaalaskufestivaalit