LuostoClassic Business Forum

Perjantai 11.8.2017

LuostoClassic Business Forum 11.8.2017 

Luosto Classic Busines Forum järjestetään vuosittain Luosto Classic tapahtuman yhteydessä. Business Forumin ohjelma keskittyy vuosittain erilaisiin liike-elämän teemoihin ja tilaisuuden puhujina ovat yhteiskunnan ja liike-elämän vaikuttajat ja asiantuntijat.

Vuoden 2017 LuostoClassic Business Forum kokoaa Luoston upeisiin tunturimaisemiin vaikuttajat Lapin teollisuustoimijoista, innovatiivisista palveluntarjoajista sekä alueen kunnista ja kehittämisorganisaatioista.

Business Forumin ohjelma keskittyy vuonna 2017 kolmeen ajankohtaiseen teemaan, kestävä kaivostoiminta, Lappi älyliikenteen kehittämisympäristönä ja Kiertotalous. Valittujen teemojen ympärillä tehdään Lapissa merkittävää kansallista ja kansainvälistä kehittämistyötä. Tilaisuuden puhujiksi on kutsuttu alojensa parhaat asiantuntijat, jotka ovat pitkään työskennelleet elinkeinoelämän kanssa ja sen menestyksen eteen.

Tilaisuuden ensisijainen tavoitteena on tuoda esille uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia aluetalouden ja liiketoiminnan edistämiseksi. Ohjelman kokoamisessa on huomioitu myös virikkeellisen ympäristön luominen yritysten tuloksekkaaseen verkostoitumiseen.

LuostoClassic Business Forum 2017 järjestetään oheistapahtumana järjestyksessään 15. LuostoClassic tapahtuman yhteydessä.

Tarkempi ohjelma julkaistaan viikolla 13.

Lisätiedot:*
Sodankylän kunta - Kehittämispalvelut/ Heikki Heinonen
puh. 040 719 2820