Yökerho Karhu, illan spesiaalina STAND UP SHOW

Torstai 22.2.2018 klo 21.00

Riku Suokas ja Mikko Vaismaa

GET UP STAND UP!

Kevättalvella stand up -komiikka valloittaa Luoston! Hotelli Luostotunturissa on neljä todella hauskaa klubia maamme huippukoomikoiden parissa! Esitykset alkavat klo 21.00 ja kestävät noin tunnin verran.

Torstaina 22.2. lavalle nousevat Riku Suokas ja Mikko Vaismaa.

Riku teki ensimmäisen stand up -keikkansa jo vuonna 1992, joten keikkoja on kertynyt ruhtinaallisesti. Vuosien esiintymisten kokemuksella ja naurutakuulla varustettu Riku Suokas on aikaansaava ja tehokas koomikko. Aiheet todella monipuoliseen ohjelmistoonsa hän hakee ajankohtaisista asioista. Mukaan mahtuu politiikkaa, urheilua, lemmikkieläimiä ja melkein mitä tahansa. Stand upin lisäksi Riku on ehtinyt toimia teatterinjohtajana ja Tomaatteja! Tomaatteja! -festivaalin taiteellisena johtajana sekä ohjaa, näyttelee ja käsikirjoittaa.

Mikko Vaismaa on vuoden 2007 stand up- koomikko tulokas. Hän on jyväskyläläinen koomikko, jolle komedia on elämää ja elämä on sellaista kuin kolmen lapsen isällä usein on. Mikon komiikka on ilmeikästä, rytmikästä ja joskus ajatuksia herättävää. Mikolle komiikka on kokonaisvaltainen kokemus, joka tuntuu ja näkyy sormenpäissä asti. Samaa kokemusta hän toivoo yleisölle, joka saa mielellään olla minkälainen vaan.Lempeän sarkastisella asenteella elämään suhtautuva Mikko ihastuttaa rentoudellaan ja hetkessä olemisellaan. Virkistävän puhdas kielenkäyttö ja nokkelasti, kaikessa rauhassa kerrotut tarinat muotoutuvat omaperäiseksi esitykseksi, jota on todellinen ilo katsella!


Liput ja hinnasto

Liput 10€