Mimmi Free'kend

17. — 20.2.2022

Naisten oma vapaalaskuviikonloppu Pyhällä

Mimmi Free'kend on naisten oma hyvän mielen vapaalaskutapahtuma, jossa opitaan uutta, haastetaan itseään ja lasketaan hyvässä seurassa. Tapahtumassa liikutaan pääosin hisseiltä saavutettavissa maastoissa. Oma ohjelmansa löytyy ensikertalaisille ja varmuutta vapaalaskuun tarvitseville, ja kokeneet harrastajat voivat koota mieleisensä ohjelman erilaisista workshopeista. Varma rinnelaskutaito on vaatimuksena osallistumiselle. Tapahtuma on tarkoitettu täysi-ikäisille lumilauta-, alppi- ja tellumimmeille.

Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu on tammikuun loppuun saakka 150 €, helmikuun alusta lähtien 170 €. Hinta sisältää vapaalaskuohjauksen. Mukaan tapahtumaan uskaltaa lähteä yksinkin, sillä seuraa löytyy paikan päältä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Osallistuminen vaatii hissilipun päivien ajaksi, sillä ylöspäin kuljetaan hisseillä. Mimmi Free´kendissä tärkeintä on laskeminen. Randoille tarvitsee yhden kertanousun. Jokainen tarvitsee reppuun mukaan lumiturvallisuusvälineet (piippari, lapio ja sondi). Hankithan vakuutuksen, joka kattaa rinteiden ulkopuolella laskemisen. Kurkkaa tarkempi varustelista ohesta.

Covid-19-tilanteen vuoksi tapahtumassa ei ole kokoontumisia sisätiloissa. Ulkona liikkuessa pidetään turvaetäisyys muihin osallistujiin.

Luvassa muun muassa:

  • Erilaisiin laskuympäristöihin ja olosuhteisiin tutustumista.
  • Vapaalaskutekniikan harjoituksia ja oman laskun videointia.
  • Valokuvaussessarit ammattikuvaajan ohjaamana.
  • Vapaalasku- ja lumiturvallisuusvälineisiin tutustumista ja käytönnönharjoituksia.
  • Randoilua.
  • Miniparkkiin tutustumista. Parkkilasku tukee vapaalaskua ja toisin päin.
  • Mahdollisuus osallistua sunnuntaina Pyhätunturin Hiihtokoulun ohjaamalle retkelle Pyhän takamaastoon Ukonhatulle tai Noitatunturille. Retki (50/65 €) ei sisälly tapahtuman osallistumismaksuun.

Tulethan mukaan tapahtumaan terveenä ja pidät turvavälit muihin osallistujiin. Noudatamme aina ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi, minkä takia tapahtumaohjelmaan saattaa tulla äkillisiäkin muutoksia. Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

Tutustu

Mimmi Free'kend – Yhteistyössä:

Salomon

Atomic

Pieps

Kapital Snow

Ilahu

Clifbar

Moonlight