Mimmi Free'kend

11. — 14.3.2021

Naisten oma vapaalaskuviikonloppu Pyhällä

Mimmi Free'kend on naisten oma hyvän tuulen vapaalaskutapahtuma, jossa opitaan uutta, haastetaan itseään ja lasketaan hyvässä seurassa Pyhän hiihtokeskuksen ainutlaatuisissa vapaalaskumaastoissa. Oma ohjelmansa löytyy ensikertalaisille, ja kokeneet harrastajat voivat koota mieleisensä ohjelman erilaisista workshopeista. Varma rinnelaskutaito on vaatimuksena osallistumiselle. Tapahtuma on tarkoitettu täysi-ikäisille lumilauta-, alppi- ja tellumimmeille.

Ohjelma julkaistaan syksyllä 2020. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan tapahtumaan uskaltaa lähteä yksinkin, sillä seuraa löytyy paikan päältä. Kimppakämppiä voi kysellä tapahtuman Facebook-eventissä (ei vielä julkaistu). Sänkypaikkoja ei keväälle 2021 myydä tapahtumajärjestäjän puolesta Covid-19-tilanteen takia.

Jokainen tarvitsee reppuun mukaan lumiturvallisuusvälineet (piippari, lapio ja sondi) sekä hissilipun, sillä ylöspäin kuljetaan hisseillä. Kurkkaa tarkempi varustelista ohesta.

Luvassa muun muassa:

  • Erilaisiin laskuympäristöihin ja olosuhteisiin tutustumista.
  • Vapaalaskutekniikan harjoituksia ja oman laskun videointia.
  • Valokuvaussessarit ammattikuvaajan ohjaamana.
  • Vapaalasku- ja lumiturvallisuusvälineisiin tutustumista ja käytönnönharjoituksia.
  • Randoilua.
  • Droppailua.
  • Miniparkkiin tutustumista.
  • Mahdollisuus osallistua sunnuntaina Pyhätunturin Hiihtokoulun ohjaamalle retkelle Pyhän takamaastoon. Retki (50 €) ei sisälly tapahtuman osallistumismaksuun.

Noudatamme aina ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi, minkä takia tapahtumaohjelmaan saattaa tulla äkillisiäkin muutoksia. Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

Tutustu

Mimmi Free'kend – Yhteistyössä:

Atomic Salomon Suunto Pieps Ilahu Clifbar

Puuppolan Suksi Piruliina