Asahi-harjoitus Jore Marjarannan opissa

perjantai 30.7.2021 klo 10.00–11.00

Joogaa luonnon elementtejä ja tunturin tuulia aistien


Viikonlopun hulinassa on hyvä pysähtyä ja ottaa hetki omaa aikaa. Ulkojoogassa tehdään helppoja asanaharjoituksia seisten ja istuen, harjoittaen kehon ja mielen tasapainoa ja läsnäoloa.

Varusteiksi säähän sopiva, erityisen lämmin vaatetus, varrelliset kengät ja istuinalusta. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla.

Tapaaminen Calle-talon edessä klo 10. Joogaohjaaja Sanna Kyllönen johdattaa ryhmän joogapaikalle.

Hinta 5 €. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN LAUANTAIN JOOGAAN


ILMOITTAUDU MUKAAN SUNNUNTAIN JOOGAAN

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistuksella. Tapahtumaosallistujien ja -järjestäjien turvallisuus on meille tärkeä asia ja haluamme, että jokainen voi tulla ohjelmiin hyvillä mielin. Turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Tulethan Pyhälle ja mukaan ohjelmiin terveenä ja pidät turvavälit muihin osallistujiin. Tutustu alueen tarkempiin ohjeisiin tästä. Tartunaketjujen selvitystyö kuuluu kunnan tai sairaanhoitopiirin tartuntataudeista vastaavalle lääkärille. Altistuneiden henkilöiden tavoittamiseksi käytetään tarvittaessa etukäteisilmoittautumisen kautta saatuja yhteystietoja. Luovutamme tiedot kunnalle ja sairaanhoitopiirille, mikäli sille on tarvetta.

Ohjaaja: Sanna Kyllönen, Fysio Arctica

Oikeudet muutoksiin pidätetään.