Sodankylän Elokuvajuhlat

15. — 19.6.2022

Sodankylän elokuvajuhlat muuttavat muotoaan 15.-19.6.2022

Sodankylän 37. elokuvajuhlia vietetään napapiirin tuolla puolen jälleen 2022!

Tuhannet elokuvan ystävät ja Lapin rakastajat vaeltavat joka kesäkuu, napapiirin pohjoispuolelle viettämään valon taiteen juhlaa viideksi yöksi ja päiväksi. Elokuvia näytetään neljässä esityspaikassa ympäri vuorokauden. Esillä on elokuvan suurten mestareiden töitä vuosikymmenten varrelta, uuden elokuvan helmiä ja loisteliaat mykkäelokuvaesitykset elävän musiikin säestyksellä.

Sodankylän Elokuvajuhlat on tunnelmaltaan ainutlaatuinen festivaali: keskiyön auringon alla kohtaavat maailman kuuluisimmat elokuvaohjaajat, uuden elokuvan nousevat nimet, kansainvälinen yleisö ja tavallinen kadunmies välittömässä ja lämpimässä ilmapiirissä.

Tätä festivaalia leimaa selkeimmin rakkaus elokuvaan, täältä puuttuvat jäykät muodollisuudet eikä byrokratian viidakkoon eksymisestä ole pelkoa!

Luostolla on elokuvan ystäville loistavia majoitustarjouksia ja festaribussin ansiosta taitat välimatkan Luostolta Sodankylään vaivattomasti ympäri vuorokauden! Tutustu Luoston majoitusvaihtoehtoihin ja varaa paikkasi yöttömän yön elokuvajuhlille! Festaribussin aikataulu julkaistaan kesäkuun alussa, kun elokuvajuhlien ohjelmisto on vahvistettu.

Tutustu Sodankylän Elokuvajuhlien omiin sivuihin osoitteessa: www.msfilmfestival.fi ja tule mukaan nauttimaan tunnelmasta!