Syysloma Luostolla, viikko 42

13. — 20.10.2018

Tervetuloa koko perheen voimin viettämään syyslomaa Luoston kauneisiin maisemiin. 

Syyslomalla voi vierailla vaikka Lampivaaran ametistikaivoksessa tai ametistikylpylässä. Haasta perheesi frisbeegolfiin Luoston uudessa DiscGolfParkissa tai reippaile Ahvenlammen ulkoilureitillä.

Syyslomien aikaan ametiskylpylä on avoinna päivittäin klo 10:00-20:00. Lapland Hotel Luostotunturin ravintola Bistro palvelee päivittäin  a la carte listalla klo 12:00 -21:30. 

Opastetut ametistikaivosvierailut tasatunnein klo 11-15. Liput kahviolta 18€/aikuinen ja 10€/lapsi. Perhelippu (2 aik. + 2 lasta) 46 €. Lampivaaran kahvio on avoinna tiistaista lauantaihin klo 10:30-15:00.

Luosto DiscGolfPark on 18-väyläinen AA1-luokan rata. Tunnin mittainen Luoston lenkki soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Mikäli sinulla ei ole omia kiekkoja voit hakea 50 € panttia vastaan kiekkosetin Lapland Hotel Luostotunturista, Santa's Hotel Aurorasta tai Pyhä-Luosto Matkailu Oy:stä. 

Lapland Hotel Luostotunturin kupeessa sijaitsevan Ahvenlammen ympäri kieltää ulkoilureitti, joka sopii myös lastenvaunuilla kuljettavaksi, eväshetken voi pitää Ahvenlammen laavulla tulistellessa.

Naapuritunturissa Pyhällä Luontokeskus Naava järjestää syyslomaviikoille leffailtoja ja retkiä kansallispuistoon. Kannattaa käydä myös naapurissa!

Ohjelma