PYHÄ AISTI

29.4 — 1.5.2023

PYHÄ AISTI

PYHÄ AISTI on ainutlaatuinen vapputapahtuma, jossa voi jo tuntea, mitä tulevaisuus tuo keväällä 2023 tullessaan. Musiikki soi illalla taivasalla Tajukankaan laavulla ja päivisin rinnealueen tapahtumissa.

Aisti Areenalle rakennetaan tapahtumaa varten leikkikenttä, jossa on hauskaa laskettavaa kaikentasoisille suksilaskijoille ja lumilautailijoille. Lauantain avoimien sessareiden lisäksi laskuryhmä Forre järjestää Areenalla iltapäiväsessarit, joissa temppuja ei säästellä. Aisti Areena sijaitsee rinteessä 11. Huttutuvalla toimii pop-up-ravintola, jossa on anniskeluoikeudet.

Kepeää kevättunnelmaa on myös PyhäWurstin pihassa sunnuntain pool partyissa, joissa kylmän vesialtaan lyhyimmällä vauhdilla ja hienoimmilla tyyleillä ylittäneet palkitaan. Osallistua voi kertomalla nimensä lähettäjälle altaan yläpuolella rinteessä. Laskut pitää suorittaa ilman sauvoja, mutta kypärän käyttöä suosittelemme aina kaikille. Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Vaihtovaatteet kannattaa pakata mukaan, jos aikoo pulikoida altaassa.

Pyhä Aisti on vuosina 2012 ja 2013 Helsingissä järjestetyn Kuudes Aisti -festivaalin rakas pikkusisar. Pre-party on maksuton 29.–30.4.2022. Varsinainen Pyhä Aisti -festivaali järjestetään vappuna 2023.

Tajukankaan tapahtuma-alue on ulkona, joten illalla kannattaa pukea päälle todella lämpimästi. Paikalla on pop-up-nuotiobaari, jossa on anniskeluoikeudet. Maksuvälineenä käy kortti. Kodassa palaa tulet ja sinne voi mennä lämmittelemään kylmän yllättäessä. Paikalla on kaksi ulkohuussia. Lähin sisävessa on Calle-Talossa. Tajukankaalle kävellään Hotelli Pyhätunturin P-alueen päädystä, rinteiden poikki ja huoltotietä pitkin. Avaa aistisi ja seuraa Tajukangas-opastekylttejä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kuva Pyhältä: Poutvaara Matti / Museovirasto