Teksti-TV 666 Hotelli Pyhätunturissa / PERUTTU

lauantai 28.3.2020 klo 22.30–23.59

Teksti-TV 666 Hotelli Pyhätunturissa

13.3.2020 Huomio! Tapahtuma on surullisin mielin peruttu koronavirustilanteen takia, lue tiedote. Rinteet ja palvelut Pyhän alueella ovat normaalisti auki ja palvelemme asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.

*****************************************************

The Original Free´kendin palkintojenjaon jälkeen alkaa bileet: lavalla nähdään Teksti-TV 666 ja keikan jälkeen tanssitaan täysiä Free´kend-discossa kuin huomista ei olisi.

Lippu 10 € + narikka paikan päältä. Free´kend-tapahtumapassin omistajille maksuton.

K-18.

Teksti-TV 666


Voiko yhtyeessä olla liian monta kitaristia? Ei voi, jos Teksti-tv 666:lta kysytään. Hypnoottisen valtavista äänivalleistaan ja meluisista live-esiintymisistään tuttu orkesteri yhdistelee ulosannissaan shoegazea, krautrockia ja punkia, ja lopputulos on nöyhtäinen ja hikinen, mutta erittäin maukkaan melodinen booli. Sekä kotimaassa että
sen ulkopuolellakin mainiona aktina tunnettu orkesteri avautuu parhaiten live-tilanteessa, jolloin huriseva ja massiivinen tuuttaus pääsee käsiksi muihinkin kuin vastaanottajansa kuuloaistiin.

Teksti-TV 666 julkaisi vuosina 2014–2016 ep-trilogian 1, 2 ja 3. Trilogian viimeisin osa 3-EP julkaistiin digitaalisesti maaliskuussa 2016, ja sen jo etukäteen loppuunvarattu vinyylipainos ilmestyi huhtikuun puolivälissä. Aidattu tulevaisuus -albumi julkaistiin 2018.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu vapaalaskuun

Hissiliput edullisemmin netistä

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

The Original Free´kend – Yhteistyössä:

Atomic Salomon Suunto Pieps Ilahu Clifbar

VAI-KØ Puuppolan Suksi