Metsämielikoulutuksia tunturissa keväällä! metsämieli -vetäjäkoulutus 5.4. metsämieli -ohjaajakoulutus 9.-10.4.2022

Metsämieli on Suomessa kehitetty tieteelliseen tutkimukseen perustuva hyvinvointimenetelmä, joka yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset ja mielen taidot. Se sopii työkaluksi erittäin moneen ammattiin ja mahdollistaa tietoisen hyvinvointia lisäävän työskentelyn luonnossa.

Kursseja on kaksi: vetäjä- ja ohjaajakurssi. Vetäjäkurssi on tarkoitettu ohjelmapalveluiden tuottajille, eräoppaille, valmentajille sekä sote-, kasvatus- sekä muiden alojen ammattiryhmille, jotka haluavat hyödyntää Metsämieli-menetelmää ja sen kahden ensimmäisen tason (kolmesta) harjoitteita omassa työssään ja ryhmien kanssa. Metsämieli soveltuu mainiosti myös osaksi erilaisia hyvinvointitapahtumia. Vetäjäkurssin pääsyvaatimuksena on luonto- tai ohjelmapalveluiden tai muun soveltuvan alan kokemus, harrastustausta tai koulutus.

Ohjaajakurssi on kaksipäiväinen, ja tarkoitettu henkilöille, joilla on laaja luontoalan koulutus /vahva kokemus alalta tai psyykkisen hyvinvoinnin koulutustausta, ja sen hyväksyttävästi suorittaneet saavat käyttöoikeuden kaikkiin Metsämielen tehtäviin, joita siis yhteensä on yli 150 (ja koko ajan kehitellään lisää). Kurssiin liittyy etätehtäviä ennen kurssia sekä omaehtoiseen harjoitteluun sitoutumista. Osallistujien edellytetään lukevan Metsämieli- kirjan etukäteen, joten kurssilla voimme keskittyä harjoitusten taustoittamiseen sekä ohjaamisen harjoitteluun. Koulutuksiin osallistujat saavat Metsämieli- kirjan sähköisenä, mikäli kirjaa ei ole saatavilla verkkokaupoista. Aloitteleville luontohyvinvointiryhmien ohjaajille suosittelemme ensin Metsämieli-vetäjäkurssille hakeutumista.

Kurssin käytyäsi olet oikeutettu käyttämään Metsämieli-brändiä ja kurssin sisältämiä harjoitteita kaikessa toiminnassasi.

Pyhän Metsämieli -vetäjäkoulutuksen tiedot:

* Aika: ti 5.4.2022 klo 9 - 17
* Paikka: Luontokeskus Naava, Pyhätunturi
* Ryhmäkoko: 8 - 14 henkilöä
* Hinta: 290e (sis alv)sisältää kurssisisällöt, ohjausmateriaalit ja todistuksen

Varaa paikkasi täältä: https://secure.mixingnuts.net/Pyharegvetajakurssi

Pyhän Metsämieli -ohjaajakoulutuksen tiedot:

* Aika: 9.-10.4.2022, molempina päivinä klo 9-17
* Paikka: Luontokeskus Naava, Pyhätunturi
* Ryhmäkoko: 8 - 14 hlöä
* Hinta: 435 €/hlö, sisältää kurssisisällöt, ohjaajamateriaalit sekä todistuksen

Varaa paikkasi täältä: https://secure.mixingnuts.net/Pyhaohjaajahuhti2022rek

Kysy lisää! erja@mixingnuts.fi

Metsämielestä enemmän täällä: www.metsamieli.fi

Koulutkset ohjaan minä, Metsämieli -kouluttaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja & luonto-ja ympäristöneuvoja Erja Järvelä.

Webbisivuni löytyvät tästä jos haluat tietää minusta lisää : www.mixingnuts.fi

Metsämielikuksa


Metsämielikoulutukset Pyhätunturi Naava

Vetäjäkoulutus 5.4.2022
Ohjaajakoulutus 9.-10.4.2022