Poroformula

1.1.2019—15.4.2020

Poroformula on vauhdista pitävän porotilavierailijan suosikkiohjelma! Poroformulan aikana vierailija pääsee testaamaan poronohjastustaitojaan puolen kilometrin mittaisella reitillä ja saa koitoksesta pienen muiston. Ajelun jälkeen tutustutaan tilan kotiporoihin ravistelemalla jäkäläsäkkiä ja opetellaan heittämään suopunkia mahtavassa kaaressa. Vierailun päätteeksi nautitaan isossa lämpimässä kotarakennuksessa kuumat kaarnikkamehut.

Kesto: n. 1 tunti

Hinta: 20€ lapset, 30€ aikuiset. Joka kolmas lapsi puoleen hintaan.

Saatavuus: Päivittäin ennakkovarauksesta, varaus viimeistään edellisenä päivänä.

Poroformula on vauhdista pitävän porotilavierailijan suosikkiohjelma! Poroformulan aikana vierailija pääsee testaamaan poronohjastustaitojaan puolen kilometrin mittaisella reitillä ja saa koitoksesta pienen muiston. Ajelun jälkeen tutustutaan tilan kotiporoihin ravistelemalla jäkäläsäkkiä ja opetellaan heittämään suopunkia mahtavassa kaaressa. Vierailun päätteeksi nautitaan isossa lämpimässä kotarakennuksessa nokipannukahvia ja tuoretta kotipullaa katsellen samalla valokuvia porotilallisten kotialbumista.

Kesto: n. 1 tunti,15 minuuttia

Hinta: 20€ lapset, 30€ aikuiset. Joka kolmas lapsi puoleen hintaan.

Saatavuus: Ohjelma järjestetään vain ryhmille, jossa on vähintään 4 osallistujaa. Tarvitsemme kaikkiin ohjelmiimme ennakkovarauksen. Varaukset viimeistään edellisenä iltana klo: 18.00 mennessä.