KT Company

Valmentaja & Suunnittelija käytössäsi.

Olen valmentaja, kehittäjä, visualisti ja sisustussuunnittelija Pyhätunturilla. Koulutukseltani olen Kauppateknikko, Visualisti sekä Yritysneuvoja. Olen käynyt lisäksi sisustussuunnittelun perusteet opintokokonaisuuden sekä suorittanut parturi-kampaaja koulutuksen.

Johdattelen sinua pohtimaan omaa polkuasi yrittäjyyteen, Matka on jatkuvaa oppimista! Toimin business matkaisi varrella mentorinasi sekä valmennan sinua muuttamaan maailmaa. Minulla on laajat verkostot tietämystä ja tuntemusta yrittämisestä, sekä haluan myös aina oppia uutta ja kehittyä.Voit valita, joka ryhmä valmennuksen tai räätälöidymmän yksilövalmennuksen!

Visualistina ja sisustussuunnittelijana teen monipuolisia tehtäviä tilojen somistamisesta kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitteluun. Minulla on hyvä hahmottammiskyky, värituntemus ja harmonian hallinta. Etsin aina kestävän ja iättömän ratkaisun tilaan, niin toimivuuden, kuin esteettisestä näkökulmasta. Sisustussunnittelu on minulle rakkaus!


Kide Shop ideoilogia on osoittaa tuotevalikoimalla asiakkaille, että kunnioitamme luontoa ja luontoarvoja. Tällä hetkellä toimimme verkossa ja parhaiten meidän tavoittaa facebook:in kautta. Olemme erittäin kriittisiä laadun suhteen ja mielestämme hinta & laatu kulkee aina käsikädessä. Tuotemerkit mitä valikoimme on huomioitu asiakkaidemme tarpeiden mukaan sellaisiksi missä tunnemme arvot samoin kuten myös asiakkaamme. Laadukas tuote on hyvä sijoitus itseensä.

Nähdään Pyhällä ja ollaan yhteydessä!

https://www.facebook.com/kidel...

Vaatetuksen ja sisustuksen monipuolinen brändimyymälä Pyhätunturilla!

Hotelli Pyhätunturin ollessa huolto tauolla olemme me myös suljettuna ja palvelemme Facebooking kautta. Pyrimme avaamaan myymälän 18.11.2020, Nähdään sitten!

Olemme Pyhätunturilla sijaitseva koko perheen vaatetuksen ja sisustuksen myymälä. Myymälämme ideoilogia on tuotevalikoimalla osoittaa asiakkaille, että kunnioitamme luontoa ja luontoarvoja. Olemme erittäin kriittisiä laadun suhteen ja mielestämme hinta & laatu kulkee aina käsikädessä. Tuotemerkit myymäläämme on valikoituinut asiakkaidemme tarpeiden mukaan sellaisiksi missä tunnemme arvot samoin kuten myös asiakkaamme. Tunnemme tunturin tarpeet ja reagoimme tarpeisiin päivittämällä valikoimaa sen mukaan. Haluamme tuottaa iloa ja onnea monipuolisella tuotevalikoimalla sekä olla varmoja siitä, että löydät meiltä etsimäsi oli sitten kyse vaatetuksesta tai sisustuksesta.

Laadukas tuote on hyvä sijoitus itseensä.

Vaatetuksen laadukkaita kansainvälisiä brändejämme ovat mm. Patagonia, Picture Clothing, Bergans Of Norway, Ivanhoe, Peak Perfomance,Sorel, Vaiko, Mons Royal. Pyrimme nostamaan tuotevalikoimamme kotimaisuus astetta ja nyt meiltä löydät tuotteita lapsille mm. Reima & Metsola.

Sisustuksen puolella tuotemerkkejämme ovat mm. Miiko Desing, Lapuan Kankurit, Nordal,Paperiino, Metkatuote, Weiste.

Nähdään Pyhällä ja Tervetuloa ostoksille!

https://www.facebook.com/kidel...