KT Company

Vaatetuksen ja sisustuksen monipuolinen brändimyymälä Pyhätunturilla!

Hotelli Pyhätunturin ollessa huolto tauolla olemme me myös suljettuna ja palvelemme Facebooking kautta. Pyrimme avaamaan myymälän 18.11.2020, Nähdään sitten!

Olemme Pyhätunturilla sijaitseva koko perheen vaatetuksen ja sisustuksen myymälä. Myymälämme ideoilogia on tuotevalikoimalla osoittaa asiakkaille, että kunnioitamme luontoa ja luontoarvoja. Olemme erittäin kriittisiä laadun suhteen ja mielestämme hinta & laatu kulkee aina käsikädessä. Tuotemerkit myymäläämme on valikoituinut asiakkaidemme tarpeiden mukaan sellaisiksi missä tunnemme arvot samoin kuten myös asiakkaamme. Tunnemme tunturin tarpeet ja reagoimme tarpeisiin päivittämällä valikoimaa sen mukaan. Haluamme tuottaa iloa ja onnea monipuolisella tuotevalikoimalla sekä olla varmoja siitä, että löydät meiltä etsimäsi oli sitten kyse vaatetuksesta tai sisustuksesta.

Laadukas tuote on hyvä sijoitus itseensä.

Vaatetuksen laadukkaita kansainvälisiä brändejämme ovat mm. Patagonia, Picture Clothing, Bergans Of Norway, Ivanhoe, Peak Perfomance,Sorel, Vaiko, Mons Royal. Pyrimme nostamaan tuotevalikoimamme kotimaisuus astetta ja nyt meiltä löydät tuotteita lapsille mm. Reima & Metsola.

Sisustuksen puolella tuotemerkkejämme ovat mm. Miiko Desing, Lapuan Kankurit, Nordal,Paperiino, Metkatuote, Weiste.

Nähdään Pyhällä ja Tervetuloa ostoksille!

https://www.facebook.com/kidel...