Kultakeho


Kultakeho palvelee sinua ajanvarauksella!

Liikkeeni on avoinna korona tilanteesta huolimatta, meillä ei ole isoja asiakasryhmiä, vaan teemme töitä yksi asiakas kerrallaan hygienia huomioiden, jos kuitenkin kuulut riskiryhmään sinun on syytä arvioida palvelun tarpeesi oman terveydentilasi mukaisesti. En päivystä liikkeessä, joten sinun on syytä soittaa tai katsoa aikaa nettiajanvarauksesta ennen tuloasi.

Ajanvarauksen sekä hinnat löydät helposti nettiajanvarauksestamme joka on käytössäsi 24/7 osoitteessa: timma.fi/kultakeho

NETTIAJANVARAUS

Voit varata ajan myös puhelimitse:

0451132452 / Kultakeho Kosmetologi ja Hieronta palvelut

_____________________________________________________________________________________

TERVETULOA HOITOIHIN!

OLEMME KAUNEUDENHOITOON JA HIERONTOIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS. TARJOAMME SINULLE LAADUKKAITA PALVELUITA KOULUTETTUJEN SKY- KOSMETOLOGIEN JA KOULUTETTUJEN HIEROJIEN TOIMESTA. TERVETULOA OTTAMAAN HETKI AIKAA ITSELLESI JA NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA JA HIERONNOISTA!
_____________________________________________________________________________________

Olen Koulutettu SKY-Kosmetologi ja koulutettu hieroja Riikka Uimarihuhta. Hierojana palveluni käsittävät kokonaisvaltaisesti kehon eri lihaksiston ongelmia ja kiputiloja. Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoito- ja parannusmenetelmistä. Hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään erilaisilla sively-, hankaus-, puristelu- ja paineluotteilla. Perusotteiden lisäksi yhdistelen hierontaan asiakaskohtaisesti triggeri ja faskia tekniikkaa sekä käytön tarvittaessa mobilisoivia otteita. Minulta löytyvät myös imukuppi ja kuumakivi käsittelyt sekä kinesioteippaus. Teen hierontani aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Mikä on koulutettu hieroja? Koulutettu hieroja on osoittanut asiantuntijuudensa opetushallituksen asettamien valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnossa. Tutkinnon suorittanut henkilö merkitään Valviran rekisteriin koulutetuksi hierojaksi. Koulutetun hierojan toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä sekä velvoittaa lain määräämä salassapitovelvollisuus. Sinua potilaana suojaa potilasvahinkovakuutus.Lue lisää: Koulutettujen hierojien liitto: www.khl.fi Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto eli Valvira: www.valvira.fi

Kosmetologina valitsen hoidot ja hoitomuodot asiakkaan toiveita ja ihon tarpeita kuunnellen. Edistän työlläni ihon terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia laadukkailla ja turvallisilla hoitomenetelmillä.

Kultakeho tarjoaa laadukkaita hieronta ja kosmetologin palveluita Pyhällä ympäri vuoden.
_______________________________________________________________

MESONEULAUS - NOPEA IHON UUDISTUMINEN!

MIKRONEULAUS ELI MESONEULAUS tehdään pienillä neularullilla, joissa on eripituisia ihonhoitoon soveltuvia neuloja. Neulat tekevät hoidossa ihoon mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoidossa käytetyt vaikuttavat aineet pääsevät paremmin imeytymään ihoon.Neulauksen etu on sen aikaansaamassa ihon uudistumisprosessissa. Neulaus saa ihon kollageenin ja proteiinin tuotannon tehostumaan ja pintaverenkierron vilkastumaan ihon kohdistuvan ns. pienen trauman ansiosta. pHformulan aktiivituotteita käytetään iholle hoidon jälkeen tehokkaan imeytymisen ja erinomaisen hoitotuloksen aikaan saamikseksi. Tuotteet valitaan ihotyypin ja halutun lopputuloksen mukaan. Hoidon jälkeen olisi hyvä tehostaa hoitoa myös kotona oikeanlaisilla kotihoitotuotteilla. Näin saadaan paras lopputulos!Neulaus on ihanteellinen hoitamaan:- Juonteita- Ryppyjä- Raskausarpia- Akneihon arpia- Pigmenttimuutoksia

______________________________________________________


Kosmetologin Ammattisarja pHformula

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.

_____________________________________________________________________________________

TULE NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA!