Lapland Hotels Luostotunturi

Hotellihuoneita
Kelomökkejä
Sviittejä
Ravintola
Baari ja Yökerho
Ametistikylpylä
Kokoustilat
Kuntosali
Wifi
Revontulihälytysjärjestelmä


LAPLAND HOTEL LUOSTOTUNTURI

Hotelli sijaitsee kuvankauniin Luoston kelokylän keskellä. Laduille ja rinteisiin on muutaman askeleen matka ja kesäreitit lähtevät nurkalta. Meiltä löytyy majotusta, kokoustiloja, ravintolapalveluita, kylpyläosasto sekä aktiviteetti-ohjelmia vieraillemme.

Myös Luosto Ski hissilippuja ostettavissa hotellin vastaanotosta! Hotellihuoneissa, -huoneistoissa ja kelomajoissa on kaikissa langaton WiFi majoittujien käytettävissä veloituksetta.

Tässä alla löytyy esittelyt erilaisista majoitusmuodoistamme, majoitusvarauksen voit tehdä kätevästi suoraan Lapland Hotels-verkkokaupasta.

KAHDEN HENGEN HUONEET

Superior-kahden hengen huone

Kaikki superior-huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta sekä levitettävä vuodesohva, josta saa lisävuoteen kolmannelle. Huoneissa parveke tai terassi. Huonevarustukseen sisältyy vedenkeitin sekä kahvi/tee valmius. Huoneet sijaitsevat siivessä jonne ravintolaelämän hälinä ei ylety.

Standard-kahden hengen huone

Huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta sekä levitettävä vuodesohva, josta saa lisävuoteen kolmannelle. Osassa huoneita on parveke tai terassi.

Economy-kahden hengen huone

Huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta sekä levitettävä vuodesohva, josta saa lisävuoteen kolmannelle. Osassa huoneita on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat lähellä hotellin ravintoloita, vilkkaina iltoina ravintolan äänet voivat kantautua huoneisiin.

PERHEHUONEET

Superior-perhehuone parvella

Kaikki superior-huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Perhehuone on normaalia korkeampi ja tilavampi parven ansiosta. Alhaalla huonetilassa kaksi erillistä sänkyä sekä parvella kolme vuodetta eli huoneessa majoittuu yhteensä jopa 5 henkilöä. Huoneissa parveke. Huonevarustukseen sisältyy vedenkeitin sekä kahvi/tee valmius. Huoneet sijaitsevat siivessä jonne ravintolaelämän hälinä ei ylety.

Standard-perhehuone parvella

Kaikki perhehuoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Perhehuone on normaalia korkeampi ja tilavampi parven ansiosta. Alhaalla huonetilassa kaksi erillistä sänkyä sekä parvella kolme vuodetta eli huoneessa majoittuu yhteensä jopa 5 henkilöä. Huoneissa parveke.

Economy-perhehuone

Kaikki perhehuoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Perhehuone on normaalia korkeampi ja tilavampi parven ansiosta. Alhaalla huonetilassa kaksi erillistä sänkyä sekä parvella kolme vuodetta eli huoneessa majoittuu yhteensä jopa 5 henkilöä. Huoneissa parveke. Huoneet sijaitsevat lähellä hotellin ravintoloita, vilkkaina iltoina ravintolan äänet voivat kantautua huoneisiin.

SVIITIT

Sviitti

Kauniisti sisustetussa ja tilavassa sviitissä on reilu oleskelutila, erillinen makuuhuone parisängyllä sekä näkymä Luostotunturiin. Sviitin parvi tarjoaa lisätilaa jopa neljälle majoittujalle. Lisäluksusta asumiseen tuo oma sauna ja vedenkeittimellä kahvi-/teevarustus.

Tunturisviitti

Korkeatasoinen, valoisa hotellihuoneisto. Osasta luontonäkymä tunturiin. Kaikissa huoneistoissa parveke.Makuuhuoneessa kaksi vuodetta, olohuoneen sohvasta saa lisävuoteen kahdelle. Hyvin varustettu keittiö ja oma sauna tekevät lomastasi nautinnollisen. Huoneistot sijaitsevat päärakennuksen siivessä, kaukana ravintoloiden hälinästä.

Ametistisviitti

Korkeatasoinen, valoisa hotellihuoneisto. Osasta luontonäkymä tunturiin. Kaikissa huoneistoissa parveke.Makuuhuoneessa kaksi makuuhuonetta joissa kaksi vuodetta, olohuoneen sohvasta saa lisävuoteen kahdelle. Hyvin varustettu keittiö ja oma sauna kruunaavat varustelun. Huoneistot sijaitsevat päärakennuksen siivessä, kaukana ravintoloiden hälinästä.

KELOMAJAT

Kelomaja max 4 henkilölle, studio

Tunnelmallisen kelomajan sijainti on ideaalinen; kävelymatkan päästä löytyy sekä hotellin päärakennus, laskettelurinne että hiihtoladutkin. Paritalomökin huoneistossa on tilava tupa, jossa on kiinteä parikerrossänky koko takaseinän leveydeltä. Alapedit leveät kahden nukkua rinnakkain, yläpedit kapeammat yhdelle henkilölle. Oma takka ja sauna sekä minikeittiö (kahvinkeitin, mikro, kaksi keittolevyä, jääkaappi) kuuluvat perusvarustukseen.

Kelomaja max 6 henkilölle, 2 makuuhuonetta

Tunnelmallisen kelomajan sijainti on ideaalinen; kävelymatkan päästä löytyy sekä hotellin päärakennus, laskettelurinne että hiihtoladutkin. Paritalomökin isommissa huoneistossa on 2 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta ja tuvan levitettävästä sohvasta saa lisävuoteen kahdelle. Oma takka ja sauna sekä minikeittiö (kahvinkeitin, mikro, kaksi keittolevyä, jääkaappi) kuuluvat perusvarustukseen.

Katso video hotellimme huoneista ja kelomajoista.