Lapland Hotels Luostotunturi kylpylä

Suomalainen ja Turkkilainen Sauna
Hierontoja

Ametistikylpylä

Huhtikuussa 2021 kylpyläosasto vain hotellin kautta majoittuvien käytettävissä rajoitetusti.

Koronapandemian vuoksi olemme muuttaneet kylpyläkäytäntöjämme. Että voisimme mahdollistaa kaikille turvallisen vierailun niin joudumme rajaamaan asiakasmäärää. Kylpylään otetaan tällä hetkellä kerralla enintään 26 henkilöä. Tämä voi aiheuttaa sen, että voit joutua odottelemaan hetken omaa vuoroasi kunnes kylpylässä on taas tilaa seuraaville. Tämä tulee huomioida varsinkin vilkkaina kylpyläpäivinä eli kun kelit eivät ulkoiluun houkuta.

Kylpylässä on lämmintä joka säällä! Riekonmuotoisen monitoimialtaan hellivät aallot ja erilaiset hierontapisteet sekä ametistiluolan poreallas tuovat tropiikin lämmön tunturiin. Saunaosaston suomalainen ja turkkilainen sauna yhdessä kuntosalipalvelujen kanssa rentouttavat ja kohentavat kuntoa.

Kuntosalimme on avoinna päivittäin klo 10-21. Kuntosalille vallitsevassa tilanteessa pyrimme ottamaan enintään 6 hlö kerralla.
Kuntosalin käyttäjä on myös itsekin vastuussa käyttämänsä laitteiden ja pintojen puhdistuksesta sekä asiakasmäärän kertymisestä tilaan.

Urheiluhierojamme Marika Vuoriheimon hieronnat varattavissa osoitteessa vello.fi/marika;

45 minuutin hieronta 49 € ja 100 minuutin hieronta 88 €.

Kosmetologin varaukset suoraan netistä www.kauneushoitolahillaemilia.com tai
meiltä hotellin vastaanoton avustuksella. Palveluvalikoimasta löytyy kasvo- ja jalkahoidot,
käsihoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, HillaHellä sokeroinnit sekä Spa-hoidot.
Nyt myös rakennekynnet sekä ripsien kestotaivutus.

Uutena meidän Wellness osastolle on tullut Virpi Lintula tekemään vyöhyketerapiaa, energiahoitoja ja elämänhallintavalmennuksia. Varaukset vello.fi/virpilintula tai puh 045 2677 000.
www.virpilintula.fi.