Pyhän Asteli Resort

Lomakeskus Pyhän Asteli tarjoaa majoitusta moneen tarpeeseen metsän rauhassa, Pyhätunturin kupeessa. Lomakylästämme on matkaa Pyhätunturin liikekeskukselle n. 5 km ja lähimmälle laskettelurinteelle n. 1,5 km. Hiihtoladut ja muut retkeilyreitit lähtevät suoraan pihastamme ja Pyhäjärven ranta on kivenheiton päässä.

Astelin majoitustarjonta laajenee ja olemme avanneet 10 uutta revontulihuonetta eli Aurora Sviittiä. Tervetuloa tutustumaan!

Aukioloajat 14.4.-30.4.2020

Myyntipalvelu avoinna arkisin puhelimitse ja sähköpostitse klo 9-17

Puhelin 040-188 7777 tai sähköposti info@pyhanasteli.fi.

Ravintola avataan jälleen 1.12.2020.

Majoitusta voi varata ympäri vuoden nettisivuiltamme.

Tervetuloa Pyhän Asteliin!

Revontulikodat & Aurora Sviittihuoneet

Kodikkaat revontulikodat tarjoavat viihtyisää ja mukavaa majoitusta kahdelle tai kolmelle hengelle. Kodat ovat mukaavuuksin varustettuja ja lasinen, lämmitettävä katto avaa näkymän pohjoiselle taivaalle.

Astelin uusimmat Aurora huoneet on avattu. Kymmenen huonetta ovat kukin kooltaan 35 m² ja myös niiden sängyt on sijoitettu suuren lasikaton alle. Kahden hengen huoneissa on lisäksi lisävuodemahdollisuus kahdelle.

Astelissa toimii ilmainen wifi, jolloin Aurora Alert Pyhä - revontulihälytysjärjestelmä on helppo ladata omaan mobiililaitteeseen.

Hinnasto

Lomahuoneistot

Pyhä Astelin lomahuoneistot ovat viihtyisiä paritaloja, jotka sijaitsevat kauniilla paikalla metsän siimeksessä. Huoneistot ovat kätevä valinta aktiivisille lomalaisille niiden saavutettavuuden takia: pihaan pääsee suoraan autolla sekö hiihto- ja retkeilyreitit lähtevät suoraan talon pihalta.
Varusteet saa hyvin kuivaamaan kuivauskaappiin seuraavan päivän aktiviteetteja odottamaan. Tunnelmallisissa ja rauhallisissa huoneistossa on oma takka, jonka lämmössä voi viettää iltaa omalla porukalla.

Hinnasto

Hirsimajoitus

Pyhä Astelin vanhimmat majoitustilat ovat upeita hirsitaloja, joissa yhdessä talossa on useampi hirsimaja. Jokaiseen majaan on oma sisäänkäynti ulkoa. Sisäpinnat ovat vanhaa hirsiseinää, joka jo itsessään luo tunnelmaa asuntoihin. Jokainen hirsimaja on omanlaisensa omine erikoispiirteineen.

Hirvelä ja Karhula / Kettula / Porola / Vasala

Caravan- ja leirintäalue

Camping Pyhän Asteli pitää sisällään caravan- ja telttailualueen. Vaunualueeltamme aukeaa mahtavat maisemat suoraan Pyhätunturiin ja Pyhäjärvelle. Rauhallinen lomakeskus sijaitsee luonnonhelmassa, n. 5 km päässä Pyhän keskuksesta. Hiihtoladut ja retkeilyreitit lähtevät suoraan pihastamme ja kesällä järvelle voi lähteä soutelemaan Astelin vuokraveneillä.

Hinnasto