Luontokeskus Naava

Tapahtumia
Kulttuuuritapahtumat
Tekemistä lapsille
Kokoustilat
Naavashop
Kalastusluvat
Karttoja
Wifi
Cafe Loimu

Luontokeskus Naavassa on upea luontonäyttely Pyhä-Luoston kansallispuiston luonnosta, geologiasta ja kulttuurihistoriasta.

Asiakaspalvelusta saat parhaat retkineuvot kansallispuistoon ja lähialueille; kerromme myös matkailijoiden palveluista alueella. Naavassa tapahtuu pitkin vuotta: luontoiltoja sekä konsertteja. Café Loimun herkut ja viihtyisä ympäristö tarjoavat mukavan lepotauon. Kivoja löytöjä retkivarusteisiin tai perheen pienemmille voit tehdä NaavaShopista. Naavassa on ilmainen Wifi- yhteys eikä näyttelyyn ole pääsymaksua.

Luontokeskus Naavassa on suuri auditorio Naavasali, jota on mahdollista vuokrata kokous- ja seminaarikäyttöön. Naavasalin varusteluun kuuluu suuri valkokangas, videotykki sekä tilauksesta mikrofoni. Paikkoja ajanmukaisella tekniikalla varustetussa Naavasalissa on 160.

Muita vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja ovat Kuukkeli ja Luppo. Kuukkeli-tilan voi yhdistää Naavasaliin näyttämöksi tai lisätilaksi. Kokous- ja matkailijaryhmät saavat lisää eväitä alueella vierailuun varaamalla etukäteen maksullisen noin tunnin kestävän opastuksen. Tutustu myös Pyhä-Luoston kansallispuiston monipuoliseen yhteistyöyrittäjien tarjoamiin palveluihin.

Lisätietoja asiakaspalvelusta numerosta 020 639 7302 pyhaluosto@metsa.fi