Outdoor Artisans

Seikkailuja luonnossa luonnon ehdoilla

Lapin kahdeksan vuodenaikaa, löydämme niistä jokaiseen parhaat palat. Olipa haaveissasi sup-vaellus keskiyön auringossa, talvinen hiihtoretki kuun valossa tai syksyinen maastopyöräseikkailu, suunnittelemme ja toteutamme sen mielellämme kanssasi.

Päätoimialueemme on Pyhä-Luosto, mutta toteutamme retkiä koko pohjois-Skandinavian alueella. Retkikohteita ovat mm. Käsivarren-, Pöyrisjärven- ja Vätsärin erämaa-alueet sekä Ukk-kansallispuisto.

Outdoor Artisans - Opastetut retket, kurssit ja välinevuokraus - outdoorartisans.fi

  • Melontaretket, -vaellukset ja kurssit
  • Välinevuokraus ja kuljetuspalvelu
  • Lumisurffityöpajat ja -retket

Lapin kahdeksan vuodenajan parhaat palat

Outdoor Artisans toteuttaa laadukkaita aktiviteetteja ympäri vuoden. Päätoimialueemme on Pyhä-Luosto ja Itä-Lappi, mutta toteutamme retkiä koko Pohjois-Skandinavian alueella (mm. Kilpisjärven, Pöyrisjärven ja Vätsärin erämaa-alueet, UKK-kansallispuisto). Olemme erikoistuneet melontaretkiin ja -vaelluksiin (SUP-laudoilla, kajakeilla ja reppulautoilla) kesällä sekä lumisurffityöpajoihin ja -retkiin talvella. Vuokraamme myös melontakalustoa sekä muita retkeilyvarusteita. Käy tutustumassa palvelutarjontaamme: https://outdoorartisans.fi.

Kesäaktiviteetteja

Kesästä 2020 alkaen avaamme täyden palvelun melontakeskuksen Pyhä-Luoston alueella, Pyhäjärven rannassa. Toteutamme melontaseikkailuja pienryhmille (2-6 henk) lähialueen vesillä. Kohteina mm. Pyhäjärvi, Kemijärvi, Pyhäjoki, Javarusjoki. Sup-, kajakki- sekä packraftmelontaa riippuen kohteesta sekä ryhmästä. Vuokraamme myöskin kalustoa ja kuljetamme sen melontapaikallesi. Oppaamme ovat aktiivisia retkimelojia, sekä Suomen kanoottiliiton hyväksymiä melontaohjaajia.