Pyhä- Luosto Husky safari ja tilavierailut - Pyhä Husky farm

Pyhä Husky farm tilavierailut - Pyhä Husky safarit

Pyhä Husky farm on paikallinen pieni huskyfarmi, joka sijaitsee aivan Pyhä-Luoston kansallispuiston kupeessa noin 7 km Pyhätunturilta ja 25 km Luostolta. Teemme Huskysafareita, tilavierailuita, Husky kävelyjä sekä tarjoamme myös mahdollisuuden kesäohjelmissa osallistumaan koirien kouluttamiseen.

Meillä on farmilla vähän yli 50 koiraa, joista suurin osa on siberian huskeja. Pyhä Husky farmi perustettiin ajatuksella tuoda laadukkaita, luontoa ja ympäristöä kunnioittavaa husky toimintaa. Haluamme että asiakkaamme kokevat innokkaat koiramme ja Lapin taian pienemmissä ryhmissä, poissa kiireestä ja suurista ihmismääristä.

Kaikessa toiminnassamme eläintemme hyvinvointi on aina tärkeintä.
Farmimme sijaitsee perinteikkään rintamamies talon kupeessa, jossa koirien hoitajat asuvat ja pitävät niistä huolta. Farmin yhteydessä on myös entisajan navettaan tehdyt asiakastilat, joissa pääset kuulemaan koiristamme kuuman mehun kanssa samalla kun koirat pitävät teille seuraa.

Emme rajoita valokuvien määrää ja olemme panostaneet siihen että asiakkaillamme on aikaa rapsuttaa ja ottaa kuvia koirista.

Pyhä Husky Farm on avoinna ainoastaan erikseen tilauksesta eli pyydämme tekemään varaukset ennakkoon. Farmi on koirien sekä niiden hoitajien koti.

Ohjelmistomme päivittyy aina vuodenaikojen mukaan. Talvella asiakkaat pääsevät hyppäämään husky valjakon kyytiin, ja kesällä taas tarjolla on hauskoja vaelluksia koirien kanssa ja opastettuja tarhakierroksia. Voit varata retken alta tai jos et löydä sopivaa Kysy vapaita aikoja tästä

Kesän ohjelmat - Husky tilavierailut ja Husky kävely

Kesällä rekikoirien arki on hyvin erilaista kuin talvikaudella, mutta huskyt tarvitsevat paljon aktiivista toimintaa ympäri vuoden. Rekikoiralauma odottaa sinua farmillamme toivottaakseen sinut lämpimästi tervetulleeksi. Kerromme tarinoita koiristamme, joilla kaikilla on oma persoonallisuutensa. Pääset myös leikkimään koiriemme kanssa juoksupihaan ja niille joilla on enemmän aikaa voimme järjestää husky kävelyretken ja myös mahdollisuuden osallistua koirakouluun.

Talvenohjelma: Husky safari ja tilavierailu Pyhällä

Nauti hauskasta husky safarista koirien kanssa erämaassa! Opi Husky valjakon ajamisen salaisuudet. Vieraile pienellä yksityisellä husky tilalla Pyhällä. Kuuntele tarinoita ihastuttavista Husky-koirista samalla, kun nautit höyryävästä marjamehusta viihtyisässä majassa. Opastettu kierros on perheystävällinen.

Kaksi henkilöä tai yksi perhe voi jakaa yhden husky-tiimin. Toinen aikuisista voi aloittaa valjakon ajamisen hyvien ajo-ohjeiden jälkeen ja muut istuvat rekeen. Puolessa välissä aikuiset voivat vaihtaa paikkaa.