Pyhä-Luosto Matkailu Oy

120 mökkiä
sauna
takka
keittiövarustus
TV
maja-catering

Pyhä-Luosto Matkailu Oy

tarjoaa tasokasta mökki- ja lomahuoneistomajoitusta sekä myös maja-catering ja ohjelmapalveluita. Valikoimaamme kuuluu yli 120 majoituskohdetta, joissa kaikissa on oma sauna, takka, TV ja hyvinvarusteltu keittiö ja kodinkoneet. Orresokan upeilla aurinkoisilla rinteillä majoitut uusissa valoisissa hirsimajoissa laadukkaan latuverkoston vierellä, kun taas Kantaluoston alueelta löydät perinteiset tunnelmalliset kelomajat ikikuusten katveessa.

Nettisivuilla on kohde-esittely sekä runsaasti tasokkaita valokuvia majoituskohtesta. On-line varaamo palvelee sinua sivuillamme kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit myös halutessasi soittaa myyntipalveluumme niin autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan kohteen ja tarvittavat palvelut.

Meiltä löytyy myös suuria ryhmämajoituskohteita joissa on mahdollista viettää perhejuhlia tai järjestää kokous/koulutustilaisuuksia. Majoille voi tilata kauttamme ruokapalvelut valmiiksi katettuna (aamiaiset, kokouskahvit, lounaat ja jopa juhlaillalliset).