PyhäWurst - Pyhän pohjoisin rinneravintola!

PyhäWurst palvelee Pohjoisrinteiden juurella hissin aukiolon mukaisesti 6.1. 2019 saakka joka päivä klo 10-18. Ensimmäisinä päivinä valikoima saattaa olla tavallista rajallisempaa. Seuraa kuulumisiamme PyhäWurstin Facebookissa. Tervetuloa herkuttelemaan!

PyhäWurst at your service every day from 10 to 18 until Jan 6th 2019. Do like us on Facebook and learn our latest news. Welcome to the foot of Pyhä's Northern Slopes!

PyhäWurst on maukas taukopaikka ulkoilijoille, mutta sen rinnalla myös tunturin solmukohta. Sieltä löydät opastetut ohjelmapalvelut ja tiedot niin lumiolosuhteista kuin Tajukankaan jääkiipeilypyhätöstäkin.

Tarjolla on jo legendaariseksi muodostuneita gourmet-hodareita sekä herkullisia annoksia myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Aurinkoisilla kevätkeleillä Wurstin terassi kerää pöytiinsä sankoin joukoin hiihtokansaa nautiskelemaan talon herkuista ja muiden kanssalaskijoiden taidonnäytteistä huippukuntoisilla Pohjoisrinteillä. Aurinko nimittäin hellii lämpimästi terassilla istuvien kasvoja mutta jättää pohjoiseen suuntautuvan rinteen pinnan rauhaan!

PyhäWurst Facebookissa!

Erikoiskahvit
Lämmittele takkatulen äärellä
Laatuoluet
Legendaariset hodarit
Iso terassi
Teema ja yksityisillat
Hiihtoladun vieressä
Hissiliput myös meiltä
WC