Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Ravintola Aihki – uusi laadukkaan ruuan ja kansainvälisen tunnelman ravintola Pyhällä! Toimimme iltaisin auki olevana tilausravintolana ennakkovarauksilla. Varauksen voit tehdä: aihki@sundaymorning.fi

Ravintolaamme mahtuu ruokailemaan 24 henkilöä. Keväällä 2020 olemme laajentamassa ravintolatilaamme.

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme myös kansainvälisiä sävyjä ja kosketusta. Kokkimme Eduardo ja hovimestarimme Abraham ovat kansainvälisiä huippuammattilaisia Espanjasta. Paikallisen osaamisen ja lappilaisten raaka-aineiden käsittelyn tuo tiimiimme vuosikymmeniä Lapissa kokannut Petri.

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ruuanvalmistusaineista itse lähiluonnosta: kalastamme, metsästämme ja kasvatamme puutarhassamme kasviksia, juureksia ja yrttejä. Meille on myös tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Viiden tai seitsemän ruokalajin illallismenuistamme löytyy upeita vaihtoehtoja laadukkaaseen iltaan. Meillä on luonnollisesti myös täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi.

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Myös kota toimii tilausravintolana. Kotaamme mahtuu 10 henkilöä ruokailemaan.

Laadukkaan ruuan lisäksi haluamme panostaa Sunday Morning Resortissa kulttuuriin. Järjestämme säännöllisesti taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri&ruoka-teemailtoja. Näistä kerromme erikseen sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin uutisissa heti, kun kukin tapahtuma varmistuu ja on varattavissa.