Ravintola Pyhän Uula

Rinneravintola
Uula à la carte
Teemaillallisia
100-paikkainen terassi
Elävää musiikkia after skissä ja monotansseissa
Kokoustilat

Varaukset: 0400 88 33 44 tai https://v2.tableonline.fi/inst...

Ravintola Pyhän Uula

Ravintola Pyhän Uula on uudistunut ravintolakokonaisuus Pyhätunturin päärinteen juurella. Tarjoamme maittavia ruokia ja herkkuja laajalla menulla kotimaisista paikallisista raaka-aineista paikallisten rotisseur-kokkiemme valmistamina.

Ravintola Uulaan olet tervetullut herkuttelemaan ja viihtymään niin yksin kuin yhdessä. Lisäksi tilamme ovat varattavissa niin perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Ski Cafe & Bistro

Uula rinneravintolan uusi Ski Cafe tarjoilee rinnejuomat, välipalat, pikkusuolaiset ja tuoreet leivonnaiset rinnepäivän lomassa. Iltaisin rentoudut lämminhenkisessä Cafessa laajan juomatarjontamme parissa aina erikoisoluista sampanjaan.

Uulan À la Carte

À la Cartesta haluamme Teille tunturin parasta ruokaa lappilaisella twistillä kotimaisista raaka-aineista. Keittiön suunnittelemat menukokonaisuudet rakentavat pohjan nautinnolliselle illalliselämykselle yksin, yhdessä tai isommassa porukassa. Juomatarjontamme kattaa laajan kirjon erikoisoluista huippuviineihin ja samppanjaan aina Dom Perignonia myöten.

Uulan Cabinet

Uulan Cabinet on rinteen parhaalla paikalla sijaitseva rinnemaisemallinen tila vuokrattavaksi mihin tahansa tarpeeseesi. Kotoisa sisustus tekee tilaisuudestasi viihtyisän, jättiscreen mahdollistaa teknisen toteutuksen ohjelmaan tai koulutukseen, sekä Cabinettiin tilattavat tarjoilut mahdollistavat joustavan herkuttelun tilaisuuden lomassa omassa rauhassa. Tilaan on tarjolla koko ravintola Uulan tarjonta!

Pyhä Catering

Pyhä Catering valmistaa, toimittaa ja tarjoilee toiveittenne mukaan tunturin herkullisimmat ruuat. Toteutetaan yhdessä ikimuistoinen ruokailu, tilaisuus tai tapahtuma!


Menut: https://www.pyhanuula.fi/menu

Myös uusi avautunut verkkokauppamme palvelee osoitteessa pyhanuula.fi

Ravintola Pyhän Uula

+358 - 400 88 33 44

www.pyhanuula.fi