Sportbar Pyhä

SPORTBAR ON PYHÄN LIIKEKESKUKSEN LÄPI VUODEN AUKIOLEVA VIIHDEMESTA!

Palvelemme arkisin ja sunnuntaisin kello 17-24 ja tarvittaessa 02 saakka ja viikonloppuisin 17-02 (esiintyjäiltoina 03).  Formula1 viikonloppuisin avataan aika-ajoihin ja kisoihin jo klo 16.

SPORTBARissa voit seurata urheilua TV:stä.  Katsottava urheilulähetys valikoituu joko ensinmäisten katsojien valinnan mukaan tai joukkoäänestyksellä jos katsojia on paljon. Formula 1 lähetyksiä seurataan ja ajot suorina jos vain tulevat milläsinkään järkevinä aikoina. Tarkemmat aikataulut urheilulähetyksille löytyvät www.sportbarpyha.fi  viikkokalenterista.  

Keskiviikkoisin TosiTietäjänTietovisa kello 21 by SAMULI.

.


KARAOKE, MUSIIKKI, BILJARDI JA DARTS

Sportissa lauletaan KARAOKEA keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kun mukava porukka on koolla - paitsi jos seurataan tärkeätä urheilutapahtumaa TV:stä. Live-musiikki-iltoina jatketaan kello 03 saakka, esiintyjät löytyvät Pyhän bändilistalta ja/tai tapahtumista. Yleensä Sporttiin on vapaa pääsy myös esiintyjäiltoina. Baarista löytyy biljardi, darts ja alkuillasta nuorille ja pelihaluisille seurapelejä.

JUOMA JA RUOKA

A-oikeudet, Sportin  "nälänsiirtäjät" helpottavat elämää koko aukioloajan, saatavana on mukavaa pubiruokaa; koreja, hampurilaisia, siipiä, pastaa ja pizzaa höystettynä herkullisin ranskalaisin. Myös Take-away ja avoinna sulkemisaikaan saakka.

Tiistaisin HotWings-ilta kello 18-20, syö niinpaljonkuinjaksat 15€/henkilö.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!.

Baari
avoinna koko vuoden
pubi-ruokaa
kahvia
live-musiikkia
musiikkia
drinkkejä yömyöhään
juhlia
terassi
tv-urheilua
koirat tervetulleita - remmissä