Sportbar Pyhä

SPORTBAR ON PYHÄN LIIKEKESKUKSEN LÄPI VUODEN AUKIOLEVA VIIHDEMESTA!

Palvelemme arkisin ja sunnuntaisin kello 15-02 (esiintyjäiltoina 03). Tärkeisiin urheilutapahtumiin avataan aikaisemminkin.

SPORTBARissa voit seurata urheilua TV:stä. Katsottava urheilulähetys valikoituu joko ensinmäisten katsojien valinnan mukaan tai joukkoäänestyksellä jos katsojia on paljon. Formula 1 lähetyksiä seurataan ja ajot suorina jos vain tulevat milläsinkään järkevinä aikoina. Tarkemmat aikataulut urheilulähetyksille löytyvät www.sportbarpyha.fi viikkokalenterista.

Keskiviikkoisin TosiTietäjänTietovisa kello 21 by SAMULI.

.


KARAOKE, MUSIIKKI, BILJARDI JA DARTS

Sportissa lauletaan KARAOKEA keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kun mukava porukka on koolla - paitsi jos seurataan tärkeätä urheilutapahtumaa TV:stä. Live-musiikki-iltoina jatketaan kello 03 saakka, esiintyjät löytyvät Pyhän bändilistalta ja/tai tapahtumista. Yleensä Sporttiin on vapaa pääsy myös esiintyjäiltoina. Baarista löytyy biljardi, darts ja alkuillasta nuorille ja pelihaluisille seurapelejä.

Sunnuntaisin pelataan pyhäbilis klo 18 ja toisena pääsiäispäivänä Pyhätunturin bilismestaruus.

JUOMA JA RUOKA

A-oikeudet, Sportin "nälänsiirtäjät" helpottavat elämää koko aukioloajan, saatavana on mukavaa pubiruokaa; koreja, hampurilaisia, siipiä, pastaa ja pizzaa höystettynä herkullisin ranskalaisin. Myös Take-away ja avoinna sulkemisaikaan saakka.

Tiistaisin HotWings-ilta kello 18-20, syö niinpaljonkuinjaksat 15€/henkilö.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!.

Baari
avoinna koko vuoden
pubi-ruokaa
kahvia
live-musiikkia
musiikkia
drinkkejä yömyöhään
juhlia
terassi
tv-urheilua
koirat tervetulleita - remmissä