Sunday Morning Resort

Sunday Morning Resort on Pyhäjärvenrannalla sijaitseva laadukas yksityinen hotelli. Upeat aihkihirsiset tilat on uudistettu vuosien 2018 – 2019 aikana, käsityöperinteitä ja rakennustapaa kunnioittaen. Nykyteknologian tuomat laadukkaat ratkaisut ja moderni tyylikkyys luovat uniikinkokonaisuuden pohjoisen luontomaiseman keskelle.

Tarjoamme hotellitason majoitustasekä päärakennuksen tyylikkäissä huoneissa että tunnelmallisissa aihkihirsisissähotellihuoneistoissa. Majoituspalveluun kuuluu päivittäinen siivous ja päärakennuksessa tarjoiltava aamiainen. Majoitustilaa on yhteensä 28 hengelle.

Panostamme korkeatasoisten tilojen lisäksi laadukkaaseen ruokaan, joka perustuu sesongin mukaiseen lähi- ja luomuruokaan maustettuna ripauksella kansainvälisyyttä.

Sunday Morning Resort soveltuu hyvin kokous- ja neuvottelukäyttöön. Nykyaikaiset teknologiset ratkaisut mahdollistavat myös videoneuvottelut ja virtuaalikokoukset rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen paikka tarjoaa moniulotteiset tilat ja palvelut.

Lomakohteena Sunday Morning Resort pyrkii vastaamaan vaativammankin matkailijan toiveisiin joustavasti ympäri vuoden. Erilaiset ohjelmat, aktiviteetit ja hyvinvointipalvelut voidaan sisällyttää lomakokonaisuuteen. Huolehdimme tarvittaessa myös vieraiden kuljetukset lentokentiltä tai juna-asemilta.

Yritys toimii aidosti kestävän kehityksenmukaisesti ja pyrkii koko ajan etsimään uusia ratkaisuja toimiakseen vielä paremmin. Kokoresortti on jo nyt hiilineutraali uudistettujen energiaratkaisujen ja alueenpuuston hiilinielujen vuoksi. Matkailupalveluissa korostuvat luontoystävällisetratkaisut energiaratkaisujen lisäksi myös ruuan, ohjelmapalvelujen, siivouksen ja kokonaisvaltaisen kierrätyksen osalta.