Sunday Morning Resort


Sunday Morning Resort
on Pyhäjärvenrannalla sijaitseva laadukas yksityinen hotelli. Upeat aihkihirsiset tilat on uudistettu vuosien 2018 – 2019 aikana, käsityöperinteitä ja rakennustapaa kunnioittaen. Nykyteknologian tuomat laadukkaat ratkaisut ja moderni tyylikkyys luovat uniikin kokonaisuuden pohjoisen luontomaiseman keskelle.

Boutique - hotellissamme voi majoittua joko päärakennuksen tyylikkäissä huoneissa tai tunnelmallisissa aihkihirsisissä hotellihuoneistoissa. Majoituspalveluun kuuluu aina päärakennuksessa tarjoiltava herkullinen aamiainen sekä päivittäinen siivous. Majoitustilaa on yhteensä 28 hengelle.

Panostamme korkeatasoisten tilojen lisäksi laadukkaaseen pohjois-skandinaaviseen ruokaan, joka perustuu sesongin mukaiseen lähi- ja luomuruokaan. Ravintola Aihki toimii iltaisin tilausravintolana ennakkovarauksin.

Iltaisin tarjolla on herkullinen 5 ruokalajin maistelumenu hintaan. Ravintola on avoinna ke-la klo 18-22 ennakkovarauksella (väh. 24h ennakkoon).

Sunday Morning Resort soveltuu hyvin kokous- ja neuvottelukäyttöön. Nykyaikaiset teknologiset ratkaisut mahdollistavat myös videoneuvottelut ja virtuaalikokoukset rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Myös erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen paikka tarjoaa moniulotteiset tilat ja palvelut.

Lomakohteena Sunday Morning Resort pyrkii vastaamaan vaativammankin matkailijan toiveisiin joustavasti ympäri vuoden. Erilaiset ohjelmat, aktiviteetit ja hyvinvointipalvelut voidaan sisällyttää lomakokonaisuuteen. Huolehdimme tarvittaessa myös vieraiden kuljetukset lentokentiltä tai juna-asemilta. Huomioittehan, että lemmikkieläinten tuonti mukana ei ole sallittua.

Yritys toimii aidosti kestävän kehityksen mukaisesti ja pyrkii koko ajan etsimään uusia ratkaisuja toimiakseen vielä paremmin. Koko resort on jo nyt hiilineutraali uudistettujen energiaratkaisujen ja alueen puuston hiilinielujen vuoksi.

Otimme käyttöön omat sähkökelkat talvikaudella 2019 ja tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden kokea kelkkailun uudet tuulet päästöttömillä ja äänettömillä moottorikelkkasafareilla. Palveluissamme korostuvat luontoystävälliset ratkaisut energiaratkaisujen ja ohjelmapalvelujen lisäksi myös ruuan, siivouksen ja kokonaisvaltaisen kierrätyksen osalta.