Torvisen Maja

Tiedoksenne: Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme suljettu 21.3.2020 alkaen. Haluamme lämpimästi kiittää asiakkaitamme, alueen henkilökuntaa sekä Pyhä-Luoston alueen yrityksiä kuluneesta kaudesta sekä yhteistyöstä.

----------------------------

Luoston vanhin, kodikkain ja tunnelmallisin (latu)kahvila!

Tule herkuttelemaan Torvisen majalle, Luoston ensimmäiselle retkeilymajalle (1957)!

Paikanpäällä paistetut munkit, majan emännän aamulla tekemät suolaiset- ja makeat piirakat (osa on tehty gluteenittomista aineosista), sekä aito nokipannukahavi odottavat sinua pysähtymään majan kuuluisan avotakan lämpöön. Olemme lisänneet ruokavalikoimaamme myös kermaisen lohikeiton, jota voi nauttia tunnelmallisessa tuvassa syyskuun ajan ihan joka päivä!

Joka maanantai ja torstai vietetään majalla lettupäiviä. Maistuisiko käristyslätty vai marjalätty?

Meille pääset autolla majan pihalle asti. Toki myös hiihtäen, moottorikelkalla, lenkkareilla, fatbikella tai lumikengillä merkittyä reittiä pitkin.

Torvisen maja on käytössäsi myös tilauksesta!

Meillä käy maksuksi myös pankki- ja luottokortit!

UUTTA! Torvisen maja sai A-luvat! Meillä voit nauttia esim. vaelluksen päätteeksi mukillisen terästettyä glögiä tai majan uutta, lämmintä vehnäolutta, joka on maustettu mm. hunajalla sekä tyrnimehulla (siis tosi terveellistä)!

Facebook: Torvisen maja/latukahvila

Kestävä matkailu on osa yritystoimintaamme

Torvisen majalla eletään kuin ennen vanhaan; ei juoksevaa vettä, sähkö, eikä wifiä. Luontaisesti kestävä ja ekologinen toimintamalli. Lisäksi kahvilatoiminta mahdollistaa vanhan rakennuksen ylläpidon ja säilymisen.

Oma kädenjälki näkyy. Munkit ja suolaiset piirakat tehdään itse.

Pullat ja munkelot paikalliselta pientoimijalta, Kiuaspulla, Kemijärvi.