LumiNenä Husky - ja Samojedifarmi

Ohjelmapalveluja
Koiravaljakkoajelut

LumiNenän Husky- ja Samojedi- rekikoiramme antavat vauhtia ja iloa lomapäivääsi.

Olemme pyhätunturin lähin Husky farmi, sijaitsemme noin kilometrin päässä keskustasta! Olemme pieni perheyritys ja toteutamme safareita asiakaslähtöisesti lyhyistä matkoista aina 15 km retkiin.

Kotifarmillamme asustaa 15 vetokoiraa, joista suurin osa on samojedeja ja osa Alaskan huskyja. 2- vuotiaat Luna ja Taiga koiramme ovat puoliksi huskyja ja puoliksi samojedeja, joissa yhdistyvät rotujen parhaat ominaisuudet; samojedien lempeys ja huskyjen nopeus. Rapa, Mitri ja Ukko ovat huskeja. Mörkö, Ana, Lumi, Mentos, Töpsy, Minea, Vili, Aada, Jämy ja eläkepäiviä viettävä Miska ovat Samojedejamme.

Samojedit ovat hyvin vanha seura- ja rekikoirarotu. Ne ovat saaneet nimensä Pohjois- Venäjällä ja Siperiassa asuneiden samojediheimojen mukaan. Pohjoisempana olleet puhtaanvalkoiset, luonteeltaan lauhkeammat koirat olivat metsästys - ja rekikoiria. Samojedikoirat elivät kiinteässä yhteydessä isäntäväkeensä, ne jopa nukkuivat kodassa ja lämmittivät heitä. Samojedit koirarotuna ovat hyvin ystävällisiä, avoimia, sosiaalisia ja leikkisiä, mutta samalla ne myös omaavat kovat menohalut rekikoirina.

Alaskan huskyt eivät ole virallinen rotu, vaan niiden jalostus on oletettavasti lähtenyt Siperian huskyista ja esimerkiksi arktisista rekikoirista. Tavoitteena jalostuksella on ollut lisätä koirien nopeutta ja kestävyyttä rekikoirina. Huskyt voivat olla ulkonäöllisesti hyvinkin poikkeavia toisistaan.

Koiramme ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä ja rakastavat kaikkien huomiota!

Kuuluisa "Samojedin hymy" valloittaa jokaisen!

Farmiltamme löytyy myös LumiNenän kota, jossa tarjoillaan pientä suolaista ja makeaa purtavaa, teetä, mehua ja kahvia sekä varauksesta keittolounasta.

Varaathan rekimatkasi tai farmitutustumisen etukäteen, niin pääset tutustumaan näihin ihastuttaviin rekikoiriimme ja nauttimaan safarista.

Tervetuloa!

Tuotteet

alk.
15€
LumiNenän safarit ja farmivierailu