Santa's Hotel Auroran lasi-iglut

10 lasi-iglua
Santa's Hotel Auroran palvelut

Santa's Hotel Auroran lasi-iglut Pyhä-Luosto kansallipuiston kupeessa.

Santa's Hotels on rakentanut 10 aivan uudenlaista, ylellisesti varusteltua lasi-iglua Santa's Hotel Auroran yhteyteen Luostolle. Huoneet on otettu käyttöön helmikuussa 2015. Santa's Hotelsin lasi-iglut on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Uudet lasikattoiset, arktiset näköalahuoneet tarjoavat aivan uudenlaisen mahdollisuuden kokea Lapin alati muuttuva luonto tuomalla sen lähemmäksi kuin koskaan.

Näissä huoneissa majoittuessasi ainutlaatuinen Luostotunturin maisema esittäytyy ikkunoiden ulkopuolella joka päivä uudella tavalla. Revontulet, yötön yö, ruskan väriloisto ja sydäntalven kaamos ovat lähelläsi ja voit kokea ne hotellihuoneen mukavuuksista nauttien. Huoneissa on panostettu laatuun ja viihtyisyyteen. Sisustuksessa on viehättäviä yksityiskohtia, kuten porontaljat.

Noin miljoona euroa maksaneen investoinnin tavoitteena on houkutella erityisesti kansainvälisiä matkailijoita. Kaikissa Santa's Hotelsin lasihuoneissa on täysin varusteltu kylpyhuone, wc ja suihku. Vain muutaman askeleen päässä lasi-igluista ovat Santa's Hotel Auroran muut palvelut, kuten vastaanotto, aamiainen ja muut ravintolapalvelut. Santa’s Hotel Aurorassa on lasi-iglujen lisäksi 30 tunnelmallista hotellihuonetta, joissa kaikissa on sauna.