Santa's Hotel Auroran lasi-iglut

10 lasi-iglua
Santa's Hotel Auroran palvelut
10 lasi-iglua
Santa's Hotel Auroran palvelut

Santa's Hotel Auroran lasi-iglut Pyhä-Luosto kansallipuiston kupeessa.

Santa's Hotels on rakentanut 10 aivan uudenlaista, ylellisesti varusteltua lasi-iglua Santa's Hotel Auroran yhteyteen Luostolle. Huoneet on otettu käyttöön helmikuussa 2015. Santa's Hotelsin lasi-iglut on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Uudet lasikattoiset, arktiset näköalahuoneet tarjoavat aivan uudenlaisen mahdollisuuden kokea Lapin alati muuttuva luonto tuomalla sen lähemmäksi kuin koskaan.

Näissä huoneissa majoittuessasi ainutlaatuinen Luostotunturin maisema esittäytyy ikkunoiden ulkopuolella joka päivä uudella tavalla. Revontulet, yötön yö, ruskan väriloisto ja sydäntalven kaamos ovat lähelläsi ja voit kokea ne hotellihuoneen mukavuuksista nauttien. Huoneissa on panostettu laatuun ja viihtyisyyteen. Sisustuksessa on viehättäviä yksityiskohtia, kuten porontaljat.

Noin miljoona euroa maksaneen investoinnin tavoitteena on houkutella erityisesti kansainvälisiä matkailijoita. Kaikissa Santa's Hotelsin lasihuoneissa on täysin varusteltu kylpyhuone, wc ja suihku. Vain muutaman askeleen päässä lasi-igluista ovat Santa's Hotel Auroran muut palvelut, kuten vastaanotto, aamiainen ja muut ravintolapalvelut. Santa’s Hotel Aurorassa on lasi-iglujen lisäksi 30 tunnelmallista hotellihuonetta, joissa kaikissa on sauna.

Santa's Hotel Auroran lasi-iglut Pyhä-Luosto kansallipuiston kupeessa.

Lasikattoiset Santa’s Hotel Auroran iglut tarjoavat luonnonläheistä ylellisyyttä: koe pohjoisen taivaan taika omasta vuoteesta. Ulko-ovelta astut suoraan Pyhä-Luoston kansallispuiston koskemattomaan luontoon. Luoston lasi-igluista voit kokea revontulien leiskunnan, tuhannet tähdet, yöttömän yön valonsäteet ja ruskan värit kauneimmillaan! Lapin neljä vuodenaikaa ovat aina aistittavissasi ympärivuotisessa iglumajoituksessamme.

Tiesithän, että revontulet näkyvät elokuun lopulta huhtikuulle asti? Luoston iglut ovat täynnä pohjoisen taikaa, luontoelämysten läheisyyttä ja ylellisen
majoituksen tunnelmaa. Kaikissa Santa's Hotelsin lasi-igluissa on täysin varusteltu kylpyhuone, wc ja suihku.

Iglut sijaitsevat lämmintunnelmaisen Hotel Auroran pihapiirissä, joten voit nauttia lisää lappilaisia elämyksiä Auroran tunnelmallisessa ravintolassa, jonka erikoisuus on avokeittiön laavakivigrilli. Santa’s Hotel Aurorassa on lasi-iglujen lisäksi 30 hotellihuonetta, joissa kaikissa on sauna.

Hotel Aurora ja lasi-iglut sijaitsevat kävelyetäisyydellä Luoston palveluista ja aktiviteeteista sekä vain askeleen päässä ikiaikaisesta, jo vuosisatoja matkailijoita kiehtoneesta Pyhä-Luoston kansallispuistosta.