Santa's Hotel Auroran lasi-iglut

10 lasi-iglua
Santa's Hotel Auroran palvelut

Santa's Hotel Auroran lasi-iglut Pyhä-Luosto kansallipuiston kupeessa.

Lasikattoiset Santa’s Hotel Auroran iglut tarjoavat luonnonläheistä ylellisyyttä: koe pohjoisen taivaan taika omasta vuoteesta. Ulko-ovelta astut suoraan Pyhä-Luoston kansallispuiston koskemattomaan luontoon. Luoston lasi-igluista voit kokea revontulien leiskunnan, tuhannet tähdet, yöttömän yön valonsäteet ja ruskan värit kauneimmillaan! Lapin neljä vuodenaikaa ovat aina aistittavissasi ympärivuotisessa iglumajoituksessamme.

Tiesithän, että revontulet näkyvät elokuun lopulta huhtikuulle asti? Luoston iglut ovat täynnä pohjoisen taikaa, luontoelämysten läheisyyttä ja ylellisen
majoituksen tunnelmaa. Kaikissa Santa's Hotelsin lasi-igluissa on täysin varusteltu kylpyhuone, wc ja suihku.

Iglut sijaitsevat lämmintunnelmaisen Hotel Auroran pihapiirissä, joten voit nauttia lisää lappilaisia elämyksiä Auroran tunnelmallisessa ravintolassa, jonka erikoisuus on avokeittiön laavakivigrilli. Santa’s Hotel Aurorassa on lasi-iglujen lisäksi 30 hotellihuonetta, joissa kaikissa on sauna.

Hotel Aurora ja lasi-iglut sijaitsevat kävelyetäisyydellä Luoston palveluista ja aktiviteeteista sekä vain askeleen päässä ikiaikaisesta, jo vuosisatoja matkailijoita kiehtoneesta Pyhä-Luoston kansallispuistosta.